Wednesday, January 11, 2012

Biskut Munchy's Oat Crunch

 Last week masa tengah beli barang dapur, nampak 1 tin yang sangatlah menawan hati.. pelik gak mula2 nape tin yang cun tu terletak kat bahagian biskut2.. bila tengok dekat2, x sangka tin yang menawan hati tu rupanya tin biskut!!
 
Tin Biskut Munchy's Oat Crunch!

Sangat currrrlas la tin biskut sekarang ni kan.. siap ada macam2 corak!! stylo habis tin biskut zaman moden ni.. hihihi.. memang cantik menarik la tin biskut ni!


Harga tin biskut ni cuma RM8.90! ada 16 paket kecik dalam tin tu.. perasa stoberi & blackcurrant.. yummy2!!! terkenang tin biskut zaman dulu.. dalam bekas tin yang besar bentuk segiempat & ada bahagian macam cermin untuk kita tau biskut apa kat dalam tu.. korang ingat x tin tu?

Tin dulu2.. credit gambar to Blues Riders blog

 
 Sekarang zaman dah makin canggih.. marketing kena bagus untuk tarik perhatian pembeli.. kena pandai kaji selera pembeli sebelum buat sesuatu barang.. tu yang macam2 idea keluar tu.. tin biskut pun dah boleh jadi hiasan! currrlasss.. bijak marketing Munchy's ni kan.. jangan kata aku yang perempuan ni jer tertawan kat tin biskut ni, encik adiey pun sama suka.. hihihi

 
 
Lepas dah habis biskut dalam tin tu nanti, boleh letak macam2 barang dalam tu.. kiranya berbaloi la jugak beli tin biskut ni.. x delah buang jer tin biskut tu kan..
 

 
Nota cinta : tin biskut pun boleh jadi entry?? hahahaha.. merapu sungguh la blog ni!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

23 comments:

  1. ehh kite bru nk bt entry psl ni,hehe

    ReplyDelete
  2. Ok pe...at least ida tahu pasal tin marvelesss ni.. Nak cari gak! lepas tu boleh jadik tempat letak pen ke.. tempat duit syiling ke.. menarik!

    ReplyDelete
  3. tin biskut ni boleh buat simpan barang...perkakas..cantik sgt..sampai boleh letak atas meja

    ReplyDelete
  4. blog saya pun merapu, saya suka, santai, n rileks...hehehe...

    ReplyDelete
  5. Dua-dua anak dara kakak beli biskut ini sebab nakkan tin dia. Buat simpan pakaian kecik dia ketika di asrama...

    ReplyDelete
  6. macam bekas aiskrim pun ya kan..kreatif betul marketing plan dia..

    ReplyDelete
  7. cantiklah.. daya tarikan tu kan utk kita beli.. hehhee

    ReplyDelete
  8. cantiklah bekas ni. hiasan kat dapur pun comel ni! where u got it?
    hihi, masih ingat akan tin yang org2 dlu letak biskut tu. msih wujud di kedai2 cina biasanya:)

    ReplyDelete
  9. serius cantik tin biskut tu...tapi kalau aku beli, aku tak mkn biskut oat tu, aku nak tin dia je...hehe...

    ReplyDelete
  10. ni mmg biskut feveret fadh tp tin cantik xbole tukau selera fadh yg nak kan perisa coklat jugak . heheheeee...

    tin cantik ni xbt perisa coklat kan kan . sob sob sob..

    ReplyDelete
  11. tin dia buat topup la biskut tu balik. :D

    ReplyDelete
  12. salah 1 cara menarik org beli kan..serius mmmg cantik! dah macam bekas aiskrim..

    ReplyDelete
  13. salam..sy br jmp blog awak.sy pn ttc jgk..saya follow yea.

    ReplyDelete
  14. tgk tin je pun org dah berminat nak beli.. blm cuba rasa lg tue..

    ReplyDelete
  15. cantikkan zana...eh ada lagi ke tin zaman tok kadok tu...huhuhu

    ReplyDelete
  16. abg k.nik pon berkenan..berjaya hasut dia suruh beli =)

    ReplyDelete
  17. cute kan tin biskut, hari tu JS ada nmpk kt care4 tp tak terbeli plak..sbb biskut JS kurang suka..hihi

    ReplyDelete
  18. beli sebb cantk kannnnn hihiihih

    \kalau dulu dlm tin buruk tuh biskut menimbun2 skg bekas cantik tp cinonett jer isi dlm nyer...

    haaaisss.....

    ReplyDelete
  19. tak tahu kak ita ada tin..menawan kalbu lah tu...he..he..nak gi cari lah nanti..

    ReplyDelete
  20. sedap nye biskut tuuuuu..
    i like sgt2

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ