Friday, January 14, 2011

Spa Di RuMaH - The Flower Power Spa


Just nak share 1 blog ni dengan korang semua.. sharing is caring kan..

Nampak macam menarik kan service yg ditawarkan..

Macam2 pakej ada.. pakej utk pengantin pun ada.. kalau ikut harga, nampaknya macam berpatutan..

Yg lagi menariknya sebab service ni kita boleh dapat kat rumah kita sendiri.. kiranya sesape yg rasa x sempat nak gie spa, boleh la contact owner blog ni, Tim untuk datang ke rumah korang..

Orang sekarang ni semua bz2 belaka.. so dgn ada service mcmni, senang la ckit kan..


Aku baru nak cuba 1 of the service dari The Flower Power Spa hujung minggu ni.. insyaAllah nanti kalau ada masa, boleh la aku review tentang service ni kat korang yer..

okay ladies, stay healthy, clean & beautiful!!!! (trademark The Flower Power Spa)

2 comments:

  1. areteacar. best kan dear.. feeling2 spa kat rumah sendiri.. syoknya..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...