Friday, January 28, 2011

New Year Giveaway By KedaiGambarKami Part 1

*STICKY POST.. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY.. TQ..*


Apa yg pasti GA ni tersangat istimewa sebab anjuran dari KGK yg terlalu istimewa di hati aku & en adiey..

Kali pertama masuk blog KGK, hati terus terpaut.. jatuh hati yg sedalam-dalamnya..
hati meronta2 nak KGK design photobook utk aku..

Kebetulan masa kali pertama masuk blog tu, KGK tengah buat promotion utk photobook.. tinggal 1 jer photobook yg tinggal utk harga promosi tu.. terus hantar sms utk booking photobook tu..


Alhamdulillah mmg rezeki aku utk photobook tu.. aku buat photobook tentang perjalanan cinta aku & encik adiey.. dari tunang sampailah kahwin..


Hasil photobook tu memang terbaik!! design photobook ni sgt unik..

Paling aku suka, ayat2 romantisssss yg KGK selitkan kat dalam photobook aku tu.. terus feel2 jiwang dengan suami setiap kali tgk hasil photobook dari KGK..


Pengalaman dari tempahan ni memang tip top.. sms + email semuanya dibalas cepat.. apa yg aku nak kat photobook tu dipenuhi SEPENUHNYA oleh KGK..

Dari segi harga,
KGK memang bagi harga yg berpatutan.. sesuai dgn hasilnya.. KGK jugak rajin buat promotion.. so rasanya berbaloi2 harga tempahan yg kita bayar dgn hasil yg kita dapat..

Photobook dari KGK ni lebih tahan lama
.. kalau nak simpan gambar dalam album, senang jer orang nak ambik gambar kita tu kan.. tapi photobook ni lain.. dah macam buku cerita/majalah.. boleh feel muka kita masuk dalam majalah/buku cerita.. unik kan!!

KGK bukan fokus kat photobook jer..
service fotografi dari KGK pun ada.. so sape2 nak buat photoshot tu boleh la cuba KGK.. cakap jer nak photoshot apa, semua ada.. utk newborn, birthday celebration, family gathering, weedding, pre/post wedding & maternity photoshot pun ada.. meriah betul service KGK ni!!!


Service utk tempahan logo, banner & header blog pun KGK ada buat.. pendek kata, macam2 adalah..


Memang KGK tersangat unik.. service unik + design unik.. so hasilnya dah tentu unik dan menawan hati..

Setiap gambar membawa erti,
Kenangan indah kekal di hati,

Jika ingin memori kekal abadi,

Jemputlah singgah ke KedaiGambarKami..


"It's more than meets the eyes!! Jom ke KedaiGambarKami(www.kedaigambarkami.com) sekarang!"


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

18 comments:

  1. faiz, cantik kan?? nak tlg tempahkan 1 photobook utk aku pun ok gak.. hihihi

    ReplyDelete
  2. canteklaa photobook zana itu^^

    ReplyDelete
  3. dd, tq dear.. dd pun boleh tempah kat KGK.. service mmg terbaik..

    ReplyDelete
  4. memang terbaek la album tu!
    lain dpd yg lain :)

    ReplyDelete
  5. cantik la...gambar sendiri lak tu...

    sy ada join gak,tp bukan gmbar sendiri..hehehehe

    jemput la singgah ke umah sy>>>
    http://nurkimaderes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. N, thank u so much.. N pun boleh jugak tempah.. utk perkembangan NZa junior..

    ReplyDelete
  7. kak jivebumz, mmg lain kak.. then quality pun terbaik..

    zana & husband berangan mcm artis masuk majalah.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. nurkima, gud luck dear.. nnti kalau menang, dapatlah tgk muka sendiri dalam photobook tu yer..

    ReplyDelete
  9. cantek photobook tu. gambar pun cantek.i loiked!

    ReplyDelete
  10. Hi there,

    I have a question for the webmaster/admin here at adieyza.blogspot.com.

    May I use part of the information from this post above if I provide a link back to this website?

    Thanks,
    Charlie

    ReplyDelete
  11. eja kamel, cantik kan photobook dr KGK tu.. eja tempah la, KGK tengah buat promosi sekarang...

    ReplyDelete
  12. sweet sgt gmbr2 ni..gud luck yer.. :)

    ReplyDelete
  13. rase blog ni cam alen je mase aku terjah mule2...dah bersalin kulit ke hape ni..ahhaa..
    blog aku lagi la picisan..ehe

    ReplyDelete
  14. cantik lar...tetibe dapat idea.. nak buat jugak.. ley tak..?? :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ