Monday, January 24, 2011

D'Aura Spa SpeCiaL FoR HusBanD & WiFe or B2B

Ingat lagi x tentang D'Aura Spa yg aku cerita dalam entry ni??

So hari ni aku akan review tentang D'Aura Spa ni sebab aku rasa spa ni banyak pakej yg menarik dengan harga yg berpatutan..

Location D'Aura spa ni terletak kat Seri Kembangan.. berhadapan dengan Jusco Taman Equine.. memang senang nak cari spa ni.. dulu spa ni kat South City Plaza but diaorang dah berpindah kat depan Jusco ni sejak 2 bulan lepas..

Antara promosi terbaru..


Maybe ada yg pernah terbaca tentang spa ni since banyak kali jugak iklan tentang spa ni kat majalah2.. rancangan Nona,TV3 pun ada buat review tentang spa ni..

Pakej harga yg spa ni tawarkan sangat berpatutan.. kalau nak yg lebih baik, jadilah ahli spa ni.. sebab terlalu banyak keistimewaan yg kita boleh dapat..

Just bayar RM138 utk pendaftaran seumur hidup.. nak lagi best??? tambah RM100 shj if pasangan kita pun nak jadi member..

Antara keistimewaan jadi member ni:

1) once daftar, dapat 1 voucher percuma utk 1 jacuzzi treatment.. if korang daftar dgn pasangan so terus dapat 2 voucher.. so kita & pasangan boleh guna sama2..

2) setiap kali birthday, dapat 1 voucher percuma lagi utk 1 jacuzzi treatment..

3) setiap kali anniversary, dapat 2 voucher percuma utk 1 jacuzzi treatment.. so kita & pasangan akn dapat treatment percuma sebagai hadiah anniversary kita.. best kan????? so setiap kali anniversary, kita berdua akan dapat layanan terbaik dari D'Aura Spa ni..

*harga biasa utk 1 jacuzzi treatment bernilai RM138.. so bayangkan berapa banyak yg kita boleh dapat jimat if kita jadi member???*

Utk para isteri, x perlu risau tentang husband yer.. sebab yg buat treatment utk husband kita adalah staff lelaki.. so x perlu risau if ada wanita lain yg memanjakan suami kita.. hihihihi

Keistimewaan lain, discount utk setiap treatment & pakej yg ditawarkan.. korang boleh nampak beza harga bagi ahli & bukan ahli..

Utk B2B pun ada pakej yg menarik.. postnatal treatment pun ada.. harga memang sangat berpatutan.. service memang terbaik.. staff sangat professional & ramah..

Environment memang mendamaikan.. dengan alunan muzik yg menenangkan.. hilang rasa penat & stress..
So, pada sesape yg x tau nak bagi hadiah apa utk yg tersayang, maybe boleh cuba ke D'Aura Spa ni.. sekurang-kurangnya setiap kali hari bersejarah utk kita & pasangan, kita akan dapat layanan dari spa ni..

Semakin mesra & bahagia bila kita dapat luangkan masa bersama yg tersayang di spa!!

2 comments:

  1. aku tak penah lg pg spa spa ni.. huhu

    ReplyDelete
  2. faiz, gie la try.. sesekali.. ko kan artis (sebab ko kan selalu nyanyi).. huhuhuhu..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...