Monday, January 31, 2011

No MonDaY BLueS!

Minggu ni x de istilah monday bluesssssssss..

Sebabnya aku tengah menikmati saat2 indah dengan family tersayang di kampung halaman.. syoknya!!!!!!!!!!

lupa sekejap keje kat office..

lupa sekejap kat traffic jammed..

lupa sekejap nak berebut parking dgn jiran2..

Bestnya perasaan ni........


Aktiviti hari ni mungkin nak cat bilik kot.. sebab nak bagi ceria cikit bilik tu.. bagi mood pengantin baru balik.. hehehehe..


Tengahari nanti dapat lunch dengan penuh berselera.. setiap kali balik kampung, nafsu makan memang x dapat nak tahan ok..

Takpe, balik Putrajaya control makan balik.. hihihi..


So, pada yg bekerja hari ni "selamat bekerja" yer.. siapkan keje cepat then korang leh blogwalking lps tu..

Have a nice day guys!!!!!!


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. salam malam selasa =)

    udara kampung memang besh =)

    ziarah rakan yang saya follow =)

    ReplyDelete
  2. k.zana!!!!!
    igt ira lagi x??
    :P
    bila nak kuar ngan along ag?hee

    ReplyDelete
  3. faiz farish, ko suka eh.. bagus..

    ReplyDelete
  4. sissyira, betul tu.. mmg nyaman sgt..

    ReplyDelete
  5. ira, ingat la dear.. insyaAllah ada masa terluang nnti akk jumpa kak nad n ira k..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ