Friday, January 28, 2011

CiNa RaYa TaPi MeLaYu YanG CuTi


Untuk semua my lovely followers & readers, aku just nak bagitau yang aku akan bercuti dari 29 Januari hinggah 6 Februari ni..

Ada gak yg cakap lama betul cuti..

"sape yg beraya sebenarnya ni??" hihihihi..

Maklumlah, ada cuti Hari Wilayah & Cuti Raya Cina.. so aku apply terus cuti seminggu.. hihihi.. nak balik ke kampung & habiskan masa dengan family & family in law..

Masa bercuti ni aku akn update jugak entry2 baru kat blog ni.. cuma guna phone je la.. so xdelah nak letak banyak sangat gambar kan.. hihihi.. tp still update yer.. so sila la lawat2 selalu blog ni yer..

Pada yg sudi terjah blog ni, tq so much yer!!!!!!

p/s:doaokan kitaorang selamat sampai ke destinasi yer.. musim cuti2 ni jalan jammed.. pd yg memandu tu, hati2 ok..

No comments:

Post a Comment

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...