Wednesday, January 26, 2011

PeMeNanG "aDieyZa BirthDay GA" - TAHNIAH!!!!


Syukur Alhamduillah kerana diberi peluang untuk anjurkan GA sempena birthday suami tersayang..

Terharu sebab masih ramai yg sudi join GA ni.. dapat kenal ramai blogger baru & dapat macam2 idea dari semua bloggers yg join GA ni.. thank u so much utk semua yg sudi join GA ni yer..

Hope zana berpeluang untuk buat GA lagi nanti.. doakan yer..

Pemenang utk GA ni diadili oleh encik suami sendiri..

Tahniah diucapkan kepada
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Miza Yusof

Tahniah dear..

Ramai yg bagi jawapan yg sama macam Miza Yusof, tapi since dia org yg pertama bagi cadangan ni so encik suami telah memilih Miza Yusof sebagai pemenang..

Reason encik suami

So sweet bila kita dapat bagi kek & birthday card yg kita buat sendiri utk yg tersayang.. even x mahal tapi cukup menggambarkan betapa kita berusaha utk buat yg terbaik demi org yg kita sayang..

Lagipun untuk kali pertama celebrate birthday utk yg tersayang rasanya kita boleh tunjukkan kesungguhan kita.. kesungguhan hadiahkan sesuatu dari hasil tangan kita sendiri.. sebab hasil tangan sendiri tu akan lebih bermakna..


Tak semua org mampu buat kek birthday ni.. so if kita mampu belajar & buat kek sendiri utk yg tersayang, rasanya itu dah membuktikan betapa kita benar2 ikhlas utk hadiahkan sesuatu yg indah utk org yg tersayang..

Miza Yusof, congrats again!!


Miza Yusof boleh la tinggalkan comment or e-mail kat zana yer.. boleh la pilih keronsang mana yg menjadi idaman hati.. hope dapat reply selewat-lewatnya Jumaat ni yer.. hadiah akan menyusul nanti..


Untuk Miza Yusof, tahniah diucapkan.. pada yg x berjaya, mungkin boleh cuba lagi nanti.. tunggu GA seterusnya dari zana yer..semua idea yg peserta GA ni bagi sangat menarik, tertarik & berguna..


Terima kasih pada semua yg sudi join GA kali ni.. really appreciate it!!


Luv u guys!!!

*nampaknya zana kena belajar utk buat kek ni.. hihihi*

12 comments:

  1. salam. miza datang tengok result.
    terima kasih untuk akak dan suami sebab pilih miza sebagai pemenang :)

    ReplyDelete
  2. kak zana, apa email kak ?
    miza nak emailkan detail.
    dan kat mana yang miza boleh pilih kerongsang tu ? kat blog akak ke ?

    ReplyDelete
  3. faiz, tq.. nnti aku sampaikan.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. miza, e-mail details kat akk..

    adieyza_1110@yahoo.com..

    brooch tu miza pilih 1 drpd 3 gambar yg ada tu k..

    ReplyDelete
  5. mama zharfan, :)..

    akk punya idea pun best.. zana nak guna utk anniversary.. hehehe

    ReplyDelete
  6. miza dah emailkan detail yang akak nak. kalau tak dapat inform eh ?
    terima kasih :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...