Monday, January 17, 2011

ToP ReFFeReRs


Salam semua..

Hari ni lambat cikit update blog.. pc kat office hari ni asyik off jer.. so nak update pun x de pun..

Tengahari tadi tengok blog KedaiGambarKami..



Terkejut gak tengok aku antara 3 top refferers utk GA yg KedaiGambarKami buat tu..( baru top 3 pun nak bising.. hihihihi)

Nak dibandingkan dengan yg atas sekali tu, jauh lagi la rasanya.. xpelah, sekurang2nya mencuba kan..

Sape yg sudi click tu, terima kasih la yer..

Pada yg belum, sudi2kan lah yer.. hehehehe.. mana tau aku menang as Top Refferer.. aku tersangat menghargainya.. luv u guys..

Jom join GA dari KGK ni.. mana tau leh menang!!

2 comments:

  1. faiz farish, thanks yer.. nanti ko kahwin gerenti sweet jugak..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...