Tuesday, January 18, 2011

KhuRaFaT MoViE PaLinG SeRaM??


Ada sesape yg dah tengok citer Khurafat ni??

If ada yg dah tengok, mungkin boleh bagi review cikit.. ramai yg kata movie ni seram sesgt..

Melodi minggu lepas pun dah tunjuk reaksi & muka2 terkejut penonton masa tengok citer ni..

Pagi tadi dengar kat HotFM bgtau yg kutipan tiket wayang untuk citer ni dah 2juta.. baru 5 hari dah 2 juta.. hebat betul..

Semalam aku gie booking ticket utk tengok movie ni.. penuh panggung ok!!!!!!! susah nak dapat seat belakang2.. utk the whole week ni, memang ticket utk citer ni manjang cepat full jer..

InsyaAllah esok akan gie tengok citer ni.. nanti aku review ok..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. erm. boleh la. tak logik pn ada. tp seram tu ada jg. muahaha

    ReplyDelete
  2. cik mary, x logik?? apakah?? jadi takut lak aku nak tengok..

    ReplyDelete
  3. faiz farish, memang la x seram bg ko... sbb ko manjang cerita seram kat blog sampai ko rasa semua benda dah x seram.. hehehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ