Tuesday, December 6, 2011

2 Deal Menarik Untuk Persiapan Sambut Birthday!

 
Persiapan untuk sambut birthday encik suami hampir selesai nampaknya.. walaupun lagi sebulan lebih, tapi kaum perempuan memang mudah excited bab2 macam ni kan.. hihihi..
 
Perancangan bertambah mudah bila ada segala deal di laman web.. betapa mudahnya zaman sekarang ni.. semuanya online.. 
Last week beli deal untuk spa package.. menarik gak deal ni.. sebab dapat jimat RM 1340!! harap2 spa ni oklah kan.. first time nak cuba bust enchancement treatment.. segan la pulak!!!! *blushing*


Deal spa


Hari ni pulak dah beli deal untuk makan2.. aku x pernah sampai pun tempat tu.. so haruslah rebut peluang untuk cuba sesuatu yang baru dengan segera..
 

Deal makan2 yang menarik!

 
Lagipun dah baca 3 review yang kata deal ni menarik! so aku rasa memang pilihan untuk sambut birthday encik suami kat sini tepat gak la.. dengan suasana yang romantik, so mestilah bertambah best kan.. deal ni masih tinggal beberapa jam.. so siapa nak beli, haruslah cepat yer..


review dari mrs.k

review dari maya dhira

review dari kekda @ pnstoberi


So tinggal hadiah jer belum selesai lagi.. setiap kali lalu kedai yang ada jual "barang" tu encik suami dah cakap pasal "barang" tu.. maybe tu klu terbesar dia nak bagitau aku yang dia nak hadiah tu.. setakat ni rasanya ni jer klu yang besar diberikan.. hope betul la tekaan aku terhadap klu yang diberikan.. kalau salah, nasiblah ye encik suami.. siapa suruh x nak terus terang nak hadiah apa bila saya tanya.. hihihi.. 
 
P/S: hari2 bukak macam2 deal.. nafsu membeli kena kawal!! kalau x, semua nak dibelinya.. tepuk dada, tanya selera, tanya poket! hihihi..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. lalalaaa... hikss..
    akak tak beli dah la. Sbb da pegi last year. Tp cam nak beli.. Oke..sila kontrol napsu skang.. tarik napas dendalam. Hihihikksss

    ReplyDelete
  2. menarik, tp kebanyakan semua kt kl n penang je :(

    ReplyDelete
  3. Ida pernah disambut besday di situ... Tapi hubby tak suka pergi....

    *perempuan memang terlebih eksaitednya!!*

    ReplyDelete
  4. wahhh..xcittednye kaum hawa ni kan.heheheh..smoga sume nye bjalan lancar..;)

    ReplyDelete
  5. fadh xreti plak tgok2 iklan deal tu n order..pas ni bole la try kot..hehehe

    ReplyDelete
  6. rase nak lempang diri sendiri sbb rasa nak beli gak...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. setiap hari cari deal2 yg menarik kat bigsale kahkahkah

    ReplyDelete
  8. persiapan rapi neh..heheh

    lau tanya poket...kena tahan nafsu ckit lah kalau ila..ehheheh

    ReplyDelete
  9. tingin nak beli..tp takut xbetul jek..deal nie betul ke? hihi (sory la kuno ckit)

    ReplyDelete
  10. dakcik, pasal deal ni kan BAHAYA sebenarnya!! BAHAYA sebab duit cepat habis bila hari2 masuk website deal tu.. hihihi..

    zana dh try 3 deal.. setakat ni semuanya ok.. x pernah dgr lagi pasal deal tipu.. kalau ada, mesti zana trs stop tgk website tu.. hihihi..

    ReplyDelete
  11. ada juga baca deal ni menarik. tak cuba lagi.. heheh top mmg nampak cam best...

    ReplyDelete
  12. tu yang malas nk tgk tu...takut terperabih duit tang tu pulakkk....sesekali leh le...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ