Tuesday, December 27, 2011

Welcome Back Adieyza!



Setelah seminggu x masuk pejabat, keadaan adalah sangat stress.. sampai pejabat, staff bagitau ada audit hari ni.. perasaan?? hilang mood terusssssssss.. mengapakah nak buat audit di hari pertama aku kembali nekerja??? sajer nak jeles pasal aku sakan bercuti la tu kan???

Lepas tu konon2nya nak terus update tentang cuti2 mingu lepas.. sekali check kat handbag, pendrive tertinggal la pulak!! ni gara2 ada insiden kelam kabut bagi kami suami isteri pagi tadi.. huhuhu...
 
Rindu pada blog ni.. rindu pada blog kawan2 blogger.. mesti dah banyak terlepas cerita best dan menarik dari korang kan??


Berangan jugak nak blogwalking hari ni sebab waktu cuti x sempat sangat nak online.. tapi hasrat terpaksa dipendam sekejap sebab nak make sure fail untuk audit dah lengkap semuanya.. lepas tu insyaAllah boleh blogwalking dengan perasaan yang tenang..

Pada yang bekerja, selamat bekerja!! walaupun mood hujung2 tahun ni agak layu, tapi nak buat amcam mana kan.. kenalah kuatkan jugak.. pada yang bercuti, selamat bercuti!! semoga cuti anda semua dapat dimanfaatkan bersama yang tersayang...


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. welcome back
    x de mood nak keja, dh cuti lama :(

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    SELAMAT KEMBALI .. BERSIARAN TU BOLEH KEMUDIAN, URUSAN KERJA TU KENA SELESAI DULU...NANTI MENGAMUK BOSS PULAK

    ReplyDelete
  3. memang tak dak mood nak kerja... samalah saya juga nih!!! lemau...

    ReplyDelete
  4. welacome back zana...adeh....mood masih mood bercuti dah nak kene audit...sian dia

    ReplyDelete
  5. salam

    selamat kembali bertugas ea..
    nti update pasal bercuti..

    ReplyDelete
  6. welcome back zana!!!!!!!!!! miss u too...

    ReplyDelete
  7. selamat kembali jug..tak sabar nak dengar cite terbaru..he..he

    ReplyDelete
  8. welkem welkem !

    menunggu entry cuti2 akak dengan panuh sabar..kiki

    ReplyDelete
  9. Wah..pas ni misti byk entry cuti cuti cinta. akak gak tak gi memana. sobsss.. Hahahaah (T___T)

    ReplyDelete
  10. welcome.welcome..hehehhehe..
    dah lama bcuti patutnye ade rase bsemangat nak keje balik..hehheh

    ReplyDelete
  11. cuti lama gak..pon malas nak keje..hehe

    ReplyDelete
  12. bukan hujung tahun je malas, hari2 pun malas nak kerja. hehe :p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ