Monday, December 12, 2011

Minggu Stress!

Monday bluesssssss!

Minggu stress telah menjelma.. kena siapkan semua kerja tertangguh sebelum cuti panjang minggu depan.. apply cuti 4 hari tapi dapat cuti7 hari.. memang lama so haruslah minggu ni stressssssss dengan kerja.. 

Second boss mintak keluarkan kerja cepat.. big boss lak mintak kertas kerja untuk luaskan office sebab pegawai dah bertambah.. staff pulak mintak perubahan senarai  tugasan diaorang sebab pembahagian kerja antara diaorang tak seimbang.. kelab pulak nak buat jamuan dengan konsep potluck.. semuanya nak kena siapkan minggu ni..

Makanya blog kian terabai.. maaf pada semua yang blognya x sempat disinggah.. take care guys!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. cuti seminggu nak gi mana tue???
    jejalan ekk

    ReplyDelete
  2. Selamat Bekerja!

    *ida sibuk dengan HRMIS yg lembap ni!!*

    ReplyDelete
  3. Kerja kena buat juga... kakak rasa ramai yg busy di akhir tahun sekarang nie... ditambah masa itulah kita nak bercuti...

    ReplyDelete
  4. Waaaaa nak bercuti panjang ye.... selamat bercutiii bestnyeee bercuti....

    ReplyDelete
  5. hamboi2 nak bercuti yer.. anyway selamat bekerja yer.. semoga sempat habis sebelum zana bercuti.

    ReplyDelete
  6. tak pe ,at least u know the reward comes later hehe.. selamat bekerja

    ReplyDelete
  7. hmm.. sama la za.. bos lgsg tak luluskan cuti aku.. nk meroyan je ni rase..

    ReplyDelete
  8. x per yg penting kerja perlu diutamakan...
    :)

    ReplyDelete
  9. zana bkn 7 campur weekend 10 hari! hahahahaha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ