Thursday, December 1, 2011

Undian Blogger


Sempena bulan baru ni, aku buat undian baru kat blog ni.. sajer nak tukar2 soalan undian.. dari situ pun boleh dapat info tentang blogger.. 


Aku selalu blogwalking sebelum lunch dan dekat rumah.. korang?

Suka blog yang entrynya best!! xde gamabr pun xpe,asalkan seronok dibaca!!

Sedaya upaya nak balas semua komen blogger yg singgah blog ni.. kadang2 sempat, kadang2 x sempat..

Entry yg santai lebih feel untuk dihayati dan dibaca..


Siapa yang sudi, bolehlah jawab undian terbaru kat sidebar tu yer.. undi anda adalah rahsia!!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. amboi..undi adelah rahsia eh..ni yg takot nk undi ni..takot undi rosak..hehehehe

    ReplyDelete
  2. Hihi. Rajin lak buat undian baru ni yer. Akak pun lama tak update undian tu. Oke, nati akak buat yer. hikss

    ReplyDelete
  3. yes yes, kita memang nak taruk post yang santai lagi seronok dibaca,
    tapi selalunya jadi berat nganemosi dan perasaan...

    nak wat camana kan :D

    ReplyDelete
  4. Dah undi.. pastikan rahsia... cewahhh~ Lama ida tak update undi tu jugak.. later nk update lah.. hiihiihi

    ReplyDelete
  5. zana, akak lebih suka kalo jwpn leh multiple. sbb nk klik gak jwpn lain tp xleh. hanya boleh pilih 1. wuwuwu...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ