Wednesday, December 28, 2011

Mood Blogging Jatuh Menjunam!

Entah virus mana yang datang menyerang pun aku x tau.. tetiba rasa malas nak update entry baru.. padahal banyak jer cerita nak dikongsi! nak blogwalking manjang x sempat pulak sebab balik cuti seminggu, macam2 keje kena siapkan.. tapi lepas cuti lama ni, aku asyik ngantuk jer kat office.. kejap2 ngantuk, kejap2 ngantuk.. serius takut aku dengan perangai aku sekarang ni.. apa ke halnya ni??????
 
So antara azama tahun baru 2012 adalah untuk memastikan blog di update sekurang2nya sekali sehari!!

p/s: mencari kekuatan untuk update blog!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

18 comments:

  1. Salam

    Kena cari ubat rajin ni.. takpe kita slow2x.. tekad kan jiwa nekad kan raga, jadilah jiwa raga blogger.. :D #lawak je.. Gudluck..

    ReplyDelete
  2. Zana kene KUAT! KUAT! KUAT! demi ida yang suka baca blog zana ni!! hihii

    ReplyDelete
  3. insyallah nnt datang la mood tuh.. panaskan enjin dulu yer..

    ReplyDelete
  4. helo akak, sory lama sgt tak singah sini... by the way, how a u? Thanks singah blog saya

    ReplyDelete
  5. mood akhir tahun kot..xpe2 tahun depan sama2 kita merajinkan diri ek..;)

    ReplyDelete
  6. yna pun sama kak, semakin malas nak update blog :(

    azam 2012 pasal blog takda lagi, hihihi

    ReplyDelete
  7. aloor dikk
    jgn macam tuu
    dah lama akak x singgah sini ..
    cantik blog zana yg baru nie
    sukee tgk :)

    ReplyDelete
  8. selamat menghupdate blog!

    followed blog nieyh!

    ReplyDelete
  9. rasenye banyak orang cuti kot tu yang mood nak blog ke laut :P)

    ReplyDelete
  10. jom kita sama2 berazam nk updated blog..hehe

    ReplyDelete
  11. kna update seronok baca blog ini....tapi bila dah mood cuti 2 lagi seronok ha3

    ReplyDelete
  12. kadang bila dah cuti panjang, jadi busy. tu update belog jadi malas. tapi nanti jadi oke balik. ada belog memang bermusim rajin malasnya.. hihi

    ReplyDelete
  13. biasalah tu..akak pun ada hari2 mmg rs takmo sentuh langsung blog...

    skrg cuma updet 1,2 kali sehari...

    ReplyDelete
  14. aip2.. hihi .

    mood akak jgn jatu tau , qlah tak pe ..
    llallalalla

    ReplyDelete
  15. azam akak utk tahun2 sebelumnya pn nk update 1 hr 1 entry tp msh belom tercapai. 1 entry seminggu pun lom tentu. adeh... azam akan carry fwd utk thn 2012. adakah berjaya? sama2 kita saksikan. keke..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ