Tuesday, December 6, 2011

Rest & Go Buat Kaki Shopping

Encik suami mula ketagih dengan aktiviti baru ni!


Setiap kali masuk shopping complex, gerenti habiskan masa setengah jam dengan mesin urut ni.. dengan bayaran RM10, mesin ni akan mengurut seluruh badan kita selama setengah jam!

Memang pelaburan yang menyihatkan dan bijak.. pelaburan yang menyihatkan sebab badan lebih cergas dan selesa.. pelaburan yang bijak sebab isteri boleh dapat manfaat yang banyak.. manfaat untuk saya sebagai isteri adalah: 

1) encik suami makin rajin teman saya tawaf shopping complex..

2) encik suami bagi saya window shopping sorang diri selama setengah jam ketika dia tengah seronok berurut..

3) encik suami belanja saya untuk dapatkan urutan ni bila saya pulak yang dah penat berwindow shopping.. 


Best bila lepas penat2 tawaf shopping complex, dapat diurut oleh mesin ni.. mula2 geli, tapi lama2 seronok! dari kepala sampai hujung jari kaki habis diurutnya.. memang TERBAIK!!

p/s: terima kasih mesin urut sebab mampu buat saya tersenyum lebar di shopping complex.. hihihi

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

19 comments:

  1. we olls pun suka sgt mesin nie..asal ade jek kat shopinx complex harus pegi..kdg2 berebut laki bini..haha

    ReplyDelete
  2. Arghhhh, nak pi cari mesin tu lepas bace ni. =p

    Mode: Haish, letih byk kerja dah hujung2 tahun ni.

    ReplyDelete
  3. sy pun suke gak mesin ni, penat nk tgu mesin ni kosong, asik penuh je org.. hihi

    ReplyDelete
  4. suke jugak..kadang siap berebut ngan en.hubby..hehe

    ReplyDelete
  5. anum pun suka mesin nie
    hahhahha
    kalau dah penat tawaf shopping mall mesti duduk mesin nie

    ReplyDelete
  6. Ida teringin nak cuba, Tapi kan zana, ida tak pernah tahu guna mesin ni! Macam ne nak guna?? hihihi

    ReplyDelete
  7. prnah try guna mesin ni dua kali..skali kt shopping complex dan skali lagi kat KLIA, time tu flight delay so habiskan masa dgn mesin ni..mula2 tu memang geli..tp best

    ReplyDelete
  8. kak ita pun suka mesin ne..best dan sedap dan lega lepas dia urut....tapi kekadang tu segan gak...kalu murah dah beli dah...ne mahal sanggat...

    ReplyDelete
  9. zana beli la satu letak kat umah..

    ReplyDelete
  10. *Aah kat JJ lah ni nampak mesin tu... hehe..Hari tu dah nak try dah... tapi kan, duit RM10 tu tak leh masuk lak! Rosak ke? Ataupun cara ida masukkan duit tu salah??*

    ReplyDelete
  11. salam Zana.Mmg best klu ada mesin ni kat umah kan?mahai gak harganya nih..

    ReplyDelete
  12. hajar pulak hubby xmo, hajar pulak suker klu g soping @ window soping mesti nak singgah berurut sat... heee...

    ReplyDelete
  13. Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  14. sampai satu jam tuuuu. lamanya! Nita paling pun haritu bape minit entah, yang bayar rm2 tu.. tu jelah 1st and last. heee

    ReplyDelete
  15. asben akk pon suka guna mesin ni. tapi akk tobat laaaa...ckp la sekali jer..akk penggeli la dik

    ReplyDelete
  16. selalu lalu tengok jer tak pernah cuba..lepas nie rasa teringin nak cuba lah :)

    ReplyDelete
  17. hehe fadh pown suke rest kt sini barang 2 3 minit tp tu kalo jln ngan family lar..kalo ngan bf xde mknanyer..kikiki

    ReplyDelete
  18. haha, mesin ni memang wajib di duduk kalau terjumpa... hilang penat badan bila diurut..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ