Friday, December 2, 2011

Weekend Bersama Si Kecik!

Cuti masa Ma'al Hijrah last week tu, aku sempat luangkan masa dengan anak buah di Klang.. memandangkan adik ipar & biras aku datang kat rumah, so kitaorang bawak la diaorang gie jalan2 dekat Alamanda..




Luangkan masa dengan si kecik tu memang seronok! budak tengah membesar, so macam2 gelagat yang dapat kita tengok.. masa bawak dia gie main kat indoor game, memang nampak si kecik tu happy.. walaupun agak susah nak dikawal sebab si kecik agak lincah, but tetap seronok.. 



Lepas dia dah penat main, kitaorang bawak dia tengok encik adiey dan adik ipar main bowling.. masa kat bowling tu, si kecik tu bukan main agresif lagi! sampai nak masuk dalam lane bowling la pulak si kecik tu.. orang sebelah2 lane kitaorang gelak2 tengok gelagat si kecik tu.. Dia dengan muka x bersalah selamba jer masuk lane orang lain sambil joget2 dengar lagu rancak kat tempat bowling tu.. adoooyaiiii!!


Joget2 depan lane bowling sambil hisap susu.. 


Hisap susu depan lane bowling tanpa hiraukan keadaan sekeliling..
Dekat rumah aku pun macam2 gelagat yang si kecik tu buat.. gelak2 kitaorang tengok dia menyanyi, berjoget, lari2 dan macam2 lagilah.. bila dia nak balik, memang rasa sedih jer.. nanti sunyilah balik rumah kitaorang.. 



Budak2 sekarang ni kecik2 dah pandai main handphone kan.. 

P/S:apapun, memang seronok kalau dapat tengok telatah si kecik yang tengah membesar.. macam2 ragam! 




Photobucket

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

16 comments:

  1. hohooo temoknyer anak buah akak . budak comel mcm ni mmg keletah die bt kiter seghonok tgok kan..

    ReplyDelete
  2. dapat skodeng rumah adieyza...hehe

    ReplyDelete
  3. teringat anak ai masa dpt kaki dulu....weols main boling gak..sorang kena jaga dia sorang lagi main....makan pow gituew la...best moment la

    ReplyDelete
  4. nie klau bg zana jaga iman sehari nie oke jgk nie..hehe..leh la mama nga abah iman g dating..hehe

    ReplyDelete
  5. lama x main bowl nih..siht ank kamu eh..tgk badan muulattt sungguhhh...klu geget nih sedpkan..hahhaha..

    ReplyDelete
  6. hamboi si tecit yang bam-bam. geram je tengok. =)

    ReplyDelete
  7. tembammmm anak buah kak zana . heee ;)

    ReplyDelete
  8. semangatnya badan..sedap dipeluk ni..

    ReplyDelete
  9. geramtgk si commel ni...x per lah, nanti2 dia dtg lg umah zana

    ReplyDelete
  10. budak kecik mmg mcm tu ade jer keletah dia yg mencuit hati kadang nak marah pon tak jadi.. insyaallah ada rezeki zana dan suami nanti tu.. aminnn

    ReplyDelete
  11. salam, zana sehat? ;)

    lama dd xjenguk blog semenjak berpantang

    ReplyDelete
  12. memang bebudak pandai tengok henpon,
    yang paling sedihnya bila diorang pegang henpon pocket yang 98hinggit ni n start to cakar cakar manja skrin nyer... bukan touch skrin dik.. bukan ^^

    ReplyDelete
  13. comel anak 2..eh..sy pun sma..lma dh xmain b0ling..

    ReplyDelete
  14. comeiinya si kecikkk..

    geram tengok..ehheh

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ