Thursday, December 29, 2011

Menang Sepasang Sutera Batik!

Syukur Alhamdulillah.. 

2 minggu lepas ada masuk contest My Great Cuti-Cuti Cinta anjuran Pn Stoberi.. masuk contest tu sebagai tanda sokongan pada rakan blog.. entry penyertaan pun dihantar last minute sebab kekangan masa untuk mengarang ayat.. masa buat ayat untuk contest tu, tetiba keluar idea nak masukkan banyak pantun.. sebab kononnya nak nampak kelainan la kan.. huhuhu.. 
 
Alhamdulillah, masa diumumkan keputusan, ada jugak rezeki aku menang.. menang tempat ke 2.. hadiahnya cukup menarik & tertarik.. 
 
 
Sepasang sutera batik! yang lagi bestnya, warna sutera batik tu adalah antara warna kegemaran aku, purple! teruja sangat masa bila tau menang hadiah sutera batik tu..  x sabar nak terima hadiah tu!! 
 
Untuk penganjur, terima kasih Kekda sebab anjurkan contest yang GREAT tu! untuk juri, terima kasih sebab sudi pilih entry penyertaan tu sebagai pemenang tempat ke 2..

P/S: sutera batik tu bakal menjadi antara baju raya untuk tahun depan.. hihihi..
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. dah agak dah. memang akan menang punya entry contest akk tu! sebab lain dari yang lain.

    neway congratz yaaa

    :)

    ReplyDelete
  2. Waah.. zana terus dah ada baju raya!! hihihi.... Ida pun tak sbar nak dapat shawls gedabommmm itu.. =P

    ReplyDelete
  3. Tanda penghargaan kepada rakan2 yg sudi memeriahkan kebun stoberi tu jugak. Hihihi.. :D

    Ala..baju biasa je tu, tkyah la buat baju raya. Buat pakai ari Khamis je la :)

    ReplyDelete
  4. salam

    wah untungnye..
    dapat hadiah yang semenarik ini.. nak juga :( haha

    ReplyDelete
  5. wah batik kak! serius gempak hadiah puan stoberi tu! untunglah..tahniah!

    ReplyDelete
  6. cantik...dah blh tempah tuh..untuk pakai tahun baru.
    tahniah :)

    ReplyDelete
  7. wahhhh tahniah tahniah !

    jom ler kak laga2 pipi . hihi t akak dtg melaka ke akak rojer la..ley ngedate..hihi

    ReplyDelete
  8. tahniah akak ... hihi ;D

    P/S: NAK TENGOK AKAK PAKAI !

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat batik..purple lagi yna pun suka..nak beli sndiri tak mampu batik mahal..hoho

    ReplyDelete
  10. tahniah zana..cantik baju tu nampak..hehhe..nanti soh cik adiey beli baju batik colour purple lak..;)

    ReplyDelete
  11. tahniah2. cantiknya batik tu. dah ada colour tema raya next year dah ni

    by the way, salam kenal:)

    ReplyDelete
  12. wah kelesssssssss hadiah tu. tahniah sbb berjaya menggondol tempat ke-2 dan dapat hadiah super ohsem! betul kata stroberi, xyah tunggu raya. pakai wt bj hr khamis je. cpt sket dpt melaram hehehe...

    *atau zana nk buat bj raya (cina) kut. hahaha....

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ