Wednesday, December 7, 2011

Frame Istimewa Buat Blogger

Entry yang lama tertangguh.. just nak ucapkan terima kasih kepada follower bertuah aku yang buat special entry masa aku hadiahkan frame untuk dia..

"Taraa..inilah hadiah yang aku terima pagi tadi dari sesorang..haruslah kita menghargai pemberian sesorang tanpa mengira nilainya..yang penting keikhlasan hati.." 

Jom singgah ke blog follower bertuah tu!




Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. cam penah tengok je frame ni..btuahnye org tue..nk jugk

    ReplyDelete
  2. wah! dapat frame!
    pocket nak gak!
    heheh. lawa frame tu

    ReplyDelete
  3. salam zana ..yg penting keikhlasan hati bkn harga barang trsebut.

    ReplyDelete
  4. salam...

    1stly,
    TQ so much bagi lovely frame tuh.
    hehe..
    xsempat nak masukkan n3 pasal frame ni kat blog..

    thanx again tau!

    ReplyDelete
  5. besday kita ari ni x dpt adiah pon~ :(

    ReplyDelete
  6. untungnye org tu.. e'in tade ke? hehehe..

    ReplyDelete
  7. bile kak zana nak adiahkan bear lembu untuk benaaaaaaaaa ? ahahaha ;)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ