Monday, December 12, 2011

Menanti 600 Followers

Short entry


Menanti follower yang ke 600.. jika anda adalah orangnya, sila laporkan diri kotak komen entry ni.. jangan lupa tingalkan link blog anda yer.. insyaAllah ada sesuatu yang menarik menanti anda!

P/S: menanti dengan senyuman seperti menanti follower yang ke 100, 200, 300, 400 & 500.. terima kasih untuk semua yang sudi baca blog picisan ni.. really appreciate it!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. saya saya!!

    heheeeee=)))
    wah,,,ramai follower die!

    ReplyDelete
  2. amboiii..byknye followers dia dah..tahniah dear ;)

    ReplyDelete
  3. alamak da follow..kne unfollow pastu follow balik ni..haha

    ReplyDelete
  4. ala ruginyer... klu hjr follow g sekali aci ke ekkk... hehe... :D

    ReplyDelete
  5. siapa yang bertuah tu, mesti ada suprise kot..

    ReplyDelete
  6. tahniah kak follower makin ramai..;)

    ReplyDelete
  7. boleh tak nak follow sekali lagi?heee

    ReplyDelete
  8. pocket un folow!
    then folo balık. hehe

    ReplyDelete
  9. kalau saya unfollow, n follow balik utk jd ke 600 blh tak? hehehe

    ReplyDelete
  10. saya..saya..org ke 600 itewww... teheee.. :D

    ReplyDelete
  11. salam..yeahhh sarah follower ke 600..nak hadiah nak hadiah.....he..he..hee

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ