Wednesday, December 7, 2011

Gold Coast Morib - Deal Percutian


 Tadi nampak deal baru yang menarik! 
 




 
2D1N stay at Gold Coast Morib Studio Suite + Breakfast + Water Theme Park + Dinner for 2 person only at RM200 nett!!!

Walaupun aku x pernah tau kewujudan hotel ni, tapi aku rasa deal ni macam menarik! kalau tengok kat website hotel tu, macam best jer.. ada jugak aku baca review dari pengunjung yang pernah stay kat hotel tu.. setakat ni semua review adalah menarik! antara review yang menarik ada kat website ni..
 





 

Siapa pernah tau tentang kewujudan Gold Coast Morib ni? masih ada masa untuk aku tanya2 & survey2 sebelum beli deal ni.. persetujuan dari encik adiey dah dapat, cuma perlu sedikit masa untuk review.. takut jugak hotel ni x ok.. ada orang Banting or area Morib yang tau pasal hotel ni sila bagitau saya yer.. tapi kena cepat sebelum deal tu habis.. hihihi

p/s: Hari2 bukak deal memang BAHAYA!! BAHAYA untuk poket!!

 
Photobucket
www.tips-fb.com
Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. Sesekali tak salah... sementara masih berdua lagi kelak kalau dah ramai yg nak ikut tak ada peluang lagi dah...

    ReplyDelete
  2. tgk dr view gambarnyer nampak menarik... ;d

    ReplyDelete
  3. dkt ngan kg asben sy... gold coast morib ni br siap... maybe 2 yg diaorg wat promotion kot...

    ReplyDelete
  4. Akak tau situ ada. Ni area dia dpn sket dari Bagan Lalang tu. Sblm ni ada rumah peranginan BPH tu jer. La ni ada menda ni. Ngan theme park skali. Penah gak baca kat paper. Tp tak penah la pegi lagi. Ada member2 opis. Bes juga kata derang :)

    ReplyDelete
  5. hahaha.... sama la... tgh servey2x nak pi holiday ni.. tp area penang n kedah...

    ReplyDelete
  6. tak tau pulak morib ade tempat menarik camnih :)

    ReplyDelete
  7. akak pun baru ini dgr pasal hotel di morib tu.. tp nmpk mcm best.. mmg bukak deal hari2 boleh parah poket..he..he. mana taknya, mood bercuti pun terus menjelma..

    ReplyDelete
  8. ingatkan australia tadi..hihi..hotel tu nampak ok jer..:)

    ReplyDelete
  9. tak sangka cantik didalamnya...
    selalu tengok dari jauh je..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ