Thursday, December 1, 2011

D'Aura Spa, Seri Kembangan - Couple Spa

Hujung minggu adalah masa terbaik untuk memanjakan diri di spa bersama yang tersayang.. weekend hari tu, aku dan encik adiey sempat buat appointment dengan D'Aura Spa untuk couple spa package.. bulan November lepas memang kitaorang agak sibuk sikit.. so badan ni memang perlu dimanjakan sikit..

Sampai D'Aura Spa pukul 4petang.. macam biasa, layanan dekat kaunter memang memuaskan hati.. lagipun awal pagi lagi diaorang dah call untuk ingatkan appointment.. customer service yang boleh dipuji..


spa hydro theraphy

First kitaorang ambik package spa hydro theraphy (buble bath spa).. berdua dalam bilik mandi yang ada bath tub besar sangatlah best!! treatment ni lebih kepada anti stress treatment.. berdua dalam bath tub sampai diiringi alunan muzik yang menenangkan, sangatlah romantik!


Gambar ni jer yang lepas untuk kategori umum.. yang lain untuk simpanan peribadi.. gambar tuan blog dalam bath tub haruslah x boleh disiarkan di sini.. tapi syok pakai bath coat warna hijau yang super cool tu!

Bagi aku, buble bath spa ni adalah antara treatment yang bagus untuk suami isteri meluangkan masa bersama dengan suasana yang tenang..

Lepas puas bermandi manda dalam bath tub, kitaorang buat foot spa treatment.. mula2 buat treatment ni agak x selesa sebab geli bila kaki ni diurut2.. tapi bila dah mula selesa, rasa nak tertidur la pulak.. hihihi.. treatment yang bagus bagi kita yang penat berjalan selepas tawaf banyak shopping complex.. huhuhu..

Lepas buat treatment, memang badan rasa best sangat.. sesekali dapat manjakan diri macam ni memang seronok! apatah lagi dapat buat treatment bersama yang tersayang, double seronok!

Nota tambahan : Since ada yang tanya tentang harga pakej yang aku ambik, so aku bagitau la yer.. harga bagi buble bath spa & foot spa untuk 2 orang adalah RM152 (harga member card).. so kalau nak harga yang murah, boleh apply untuk member card yer..

Nota tambahan : D'Aura Spa ni terletak dekat Taman Equine (berhadapan dengan Jusco Taman Equine)..

Nota tambahan : Aku pernah review spa (click untuk review) ni masa celebrate birthday encik adiey.. 



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

21 comments:

  1. bestnya zana...romantiknya..mahal tak zana....kak ita tak pernah pergi spa...jakun lah sikit..he..he

    ReplyDelete
  2. hehe, kot si abangnya xduduk diam masa berbuble bath tu jer la. heheg.

    ReplyDelete
  3. huh..zana bestnya...sama macam kak ita kat atas itu..chinta pun x pernah masuk spa..tu badan kalau sental semua karat keluar..hehehhe

    ReplyDelete
  4. wahh..bestnyerr couple spa...bape yunk?

    ReplyDelete
  5. wahhhhh seghonoknyer bt couple spa . xsabau nk kawen. hehe

    ReplyDelete
  6. bestnyer dpt memanjakan diri kat spa...

    ReplyDelete
  7. romnatiknyer suasana kat situ ngan lampu2 yang slow..relax sampai tak yah pk apa2 mslh pon bila da masuk kat situ kan

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaahhhh!

    memang super duper best~~~

    ReplyDelete
  9. tak pernah masuk spa...
    mesti lebih selesa badan...

    ReplyDelete
  10. waaahhhh!!!!!....seronok bangaaaaatttt..

    boleh mengeratkan hubungan suami isteri gitu!

    ReplyDelete
  11. eeeuuuiiii....bestnya..berdua2 lam bath up ni la yg akk tgg...dh dpt bayangkan kalo akk berdua jer ngan asben masa tu....waaaa syioknyaaaaa..

    ReplyDelete
  12. eeeuuuiiii....bestnya..berdua2 lam bath up ni la yg akk tgg...dh dpt bayangkan kalo akk berdua jer ngan asben masa tu....waaaa syioknyaaaaa..

    ReplyDelete
  13. Bestnya!! Nak pergi jugakk.. kat mana ni zana??

    ReplyDelete
  14. k.zana..ehemm..

    best2!

    nt adik nak kahwin..bg hadiah spa ni tau..hahaha..;p

    ReplyDelete
  15. yna dulu siap amek pakej lagi kt spa nie tp spa nie ada problem plak time tu..

    x dpt nk habiskan :(

    yg pasti yna xkan pg spa nie lg :(

    ReplyDelete
  16. bestnyaa ! ain xpenah merase pun pegi tempat mcm nie..hubby xsuka..;(

    ReplyDelete
  17. alamak..kena wat bath tub besau la kat umah pasni..hihikss

    ReplyDelete
  18. couple package available at d aura spa putrajaya.more info pls call 0388616838 or 0192217702.located at 84a,tkt 1,jalan diplomatik,presint 15,putrajaya

    www.dauraspa.com

    ReplyDelete
  19. www.dauraspa.com for more info

    couple package available at d aura spa putrajaya branch

    booking 0388616838 or 0192217702

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ