Thursday, December 15, 2011

Insiden Di Pejabat


Seharian badan mula rasa x selesa.. semuanya gara2 insiden di office pagi semalam.. pagi semalam aku kemaskan kabinet kat workstation aku.. maklumlah nak hujung tahun ni.. so kenalah asingkan perkara2 penting dan buang segala yang dah x penting.. masa tengah sedap mengemas, telefon berbunyi.. masa nak bangun tu boleh pulak bahagian belakang ni terlanggar kerusi.. terlanggar kat bahagian kerusi yang keras.. betul2 kena kat bahagian pinggang belakang.. memang sakit gilerrrrrr masa tu.. tapi berlagak cool lagi..

Lepas insiden tu, memang badan dah mula rasa sakit2.. tidur malam tadi pun x lena sebab x boleh tidur terlentang.. kena tidur mengiring jer.. encik adiey pun x tidur lena sebab aku sibuk merengek2 kata sakit.. bengkak kat pinggang tu dah makin buatkan aku rasa x selesa..

Bangun pagi ni memang tak larat sangat.. tapi bila fikir minggu depan nak cuti panjang, so kena gagahkan jugak diri ni untuk gie keje.. tapi dari pagi tadi dah mula rasa nak demam pulak.. sekarang ni pun berlagak buat cool.. tapi sakit tu makin buatkan aku rasa x tenteram.. rasa macam nak tercabut pinggang ni.. 

Memang kalau orang dengar macam biasa jer.. ye lah, setakat terlanggar/terhantuk kerusi jer.. tapi yang buatkan sakit tu sebab kena kat bahagian pinggang.. memang nak tunduk sakit.. nak duduk kat kerusi pun sakit.. nak baring terlentang pun sakit.. rasa x selesa sangat.. yang tambah x selesa bila badan pulak rasa nak demam.. hope x demam dalam masa terdekat ni.. banyak urusan yang menanti.. urusan keje dan urusan peribadi..

Doakan aku sihat yer.. harap sangat rasa demam ni x berpanjangan.. take care guys!
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

21 comments:

  1. semoga zana baik2 jer... sekrag m=ni musim sakit kot... yelah cuaca pun tak menentu...

    ReplyDelete
  2. take care zana..kalau lebam tuam dengan air suam k..kalau xtahan g je klinik k..jgn biarkan je tau..

    ReplyDelete
  3. subhanallah, pernah kena sakit pinggang mesin basuh rosak cuci guna tangan memang banyak pun kain..

    lepas gi urut badan lega, serik dah..

    moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  4. insyaallah anum doakan zana ya
    take care

    ReplyDelete
  5. kak ita pernah kena ,merangkak2 nak berdiri...semoga cepat sembuh ya zana...minta ubat sakit urat ok sikit lah..

    ReplyDelete
  6. Aah la zana, betul tu kata Qhaifa tu.. G urut tang pinggang tu.. boleh lega sikit.. pastu g klinik cek.. Jgn amik mudah.. pinggang tu.. nak pakai lama tu.. hihihi

    ReplyDelete
  7. take care tau zana.. ni mesti kes khusyuk sangat buat keje.

    ReplyDelete
  8. cuaca tak menentu ni mmg sakit senang datang..

    bwk berurut lah, ikhtiar kan..

    ReplyDelete
  9. zana

    gi klinik.. check..kot2 ade ape yg tak kna ke.. bukan nak takutkan, just check sebelum melarat..

    take care oke

    ReplyDelete
  10. oloh sian dia..hope cpt sembuh..bila demam mmg rs xselesa..
    tp mmg betul kalo sakit pinggan yg termata nie mmg xtahan ! ain skrg pun tgh sakit pinggang..ari2 mkn ubat thn sakit..:(

    ReplyDelete
  11. cube lah gi klinik..takut plak ade bhgn cedera yg kite tak nmpk..

    ReplyDelete
  12. take care zana.. buh minyak panas n suh hasben urut sket yer

    ReplyDelete
  13. akak..

    g urut lah kak kalau badan sakit camtu, takut kang melarat ke apa.

    ReplyDelete
  14. hai zana..cepat2 g klinik tau takut melarat..;) hope zana cepat sembuh ye dear..

    ReplyDelete
  15. atoi...
    mmg sakit kalu kne kt pinggang tu
    harap2 harini dh ok tue.

    ReplyDelete
  16. oh yes, jangan main2 kalau kene bahagian belakang ni .. take care..and moga cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  17. gi check! gi check!!
    maner la tau, mintak simpang la tapinyer...

    takut gak kan.. permanent damage yg umur 50 nanti baru bagi kesan.
    tak ker naya?

    moga tak der apa apa

    ReplyDelete
  18. Zana dah letak minyak kawasan yang terkena tu... kalau terus sangat bawaklah pergi berurut

    ReplyDelete
  19. baru berkesempatan jenguk blog zana.tup2 ada insiden yg tak best didengar...dah urut belum zana.g ngurut eh

    ReplyDelete
  20. alahai. semoga kak zana sihat ok. letak minyak angin ke ape2 tauuuu ;)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ