Thursday, December 1, 2011

Welcome December!!

 


Bulan terakhir di tahun 2011.. bermakna, ada 30 hari lagi sebelum kita semua menginjak ke tahun baru, 2012..
 
Sudah mula berkira2 untuk menghabiskan cuti tahun.. itupun kalau diluluskan.. perancangan cuti dah banyak dibuat, tapi kalau cuti x diluluskan?? oh tidak!!!! harap dijauhkan.. sedaya upaya jugak siapkan semua kerja penting tahun 2011 di pejabat agar x ada yang dibawa ke tahun 2012.. insyaAllah..
 
Hujung tahun juga adalah masa yang sesuai untuk memastikan azam tahun 2012 mula dicatat pada dairi baru.. korang dah mula cari diari lum? kalau belum, maybe dah boleh mencari dari sekarang..
 
Diharapkan bulan Disember ni membawa lebih banyak rezeki, kebaikan, kebahagiaan dan kegembiraan pada kita semua.. jadikan bulan terakhir ni sebagai pembakar semangat untuk kita meneruskan segala yang kita hajatkan.. insyaAllah..
 
P/S: aktiviti dan perancangan bulan Disember korang macam mana pulak?
 
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. welcome december..;) smoga bln ni penuh rahmat seblum masuk ke tahun baru nnt ;)

    ReplyDelete
  2. rajinnyer buat azam ngeeee
    ai suka dec sebab nnt hjng thn byk cuti ngeee

    ReplyDelete
  3. Tak bwk cuti ke dpn ke yunk?? akak tak penah abiskan cuti. Sblm confirm dulu dan masa blum bleh bawak ke GCR (ke CGR??) pun akak b/f jugak cuti ke dpn.
    Thn ni pun baki cuti akak ada 29 hari lagi. Bawak 10 ke CGR tu, ada lagi 19 hari. Lps tu bln 1 dpt tmbh lagi cuti tu. Berapa hari ah. 25 ke? lupa dah. Huhu.

    By d way - carik diari pree je lah. Hikss :D

    ReplyDelete
  4. Sama la kita bln 12 ni ada bnyk perancangan..

    Apapun moga dpt cuti & dpt p jalan2 k..:->

    ReplyDelete
  5. bulan 12,kejap aje rasanya masa berlalu...harap tahun depan ne...ada cerita yg best,azam tu ...tak fikir lagi...reen kak ita tak pernah simpan cuti tu...biasa bawa tahun depat aje...

    ReplyDelete
  6. cuti sepanjang bulan . hik hik...

    ReplyDelete
  7. Disember.

    tak ada apa yang menarik.
    :(

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ