Friday, December 30, 2011

Hari Terakhir Bekerja Di Tahun 2011


Pagi Jumaat yang indah.. semoga membawa keberkatan kepada kita semua.. hari ini merupakan hari terakhir bekerja di tahun 2011..  akan kembali bertugas di tahun 2012 dengan lebih bersemangat.. 

Hari ni berharap agar dapat kemas & arrange workstation dengan lebih kemas.. nak simpan kalendar meja 2011 di atas meja sebab dah ada 2 kalendar meja 2012 yang sedia menanti.. nak pastikan semua kertas yang x digunakan, disisih dengan rapi.. kabinet dan laci juga nak dikemas supaya senang nak cari dokumen atau barang kemudian hari.. diari & planner 2012 pun nak kena susun rapi atas meja supaya masuk kerja Selasa depan dah boleh terus catat apa yang penting nanti.. kerja hakiki jugak tak dilupakan walaupun 2 big boss x masuk office hari ni.. 
 
Korang lak macam mana? bersemangat & gembira kerja di hari terakhir 2011 ni ? 
 


 
 atau stress sebab banyak kerja 2011 yang tertangguh ke tahun depan?
 


 
P/S: Hari ni mungkin akan cuba update lagi beberapa short entry.. untuk entry yang panjang, mungkin kena tunggu minggu depan yer..
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. bagusnye awak dik... teratur gitu. bilik akak ni dh mcm tmpt kucing beranak dh. mlm td siap mimpi bos baru masuk pastu akak mcm nk sakit jantung sbb bilik bos pn mcm harem... haiyakkkkkkkkk...

    bc entry zana ni tetiba terbangkit motivasi pulak nk mengemas. thank you dik! slmt tahun baru, azam lepas dah tertunai ke???

    *comelnya baby yg pakai suit bunny tu. comellllllllllllllllll....

    ReplyDelete
  2. Mau tak semangat Zana, sampai beralih lah perabot ni ha sbb nak bagi tambah semangat.

    ReplyDelete
  3. kalender meja.. ha.. yg tu akak tak dpt lagi. Nak satu Zana. Hiksss :D

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru.. semoga Zana akan rs lebih ceria pd tahun 2012 nnt.. MAY ALLAH BLESS US ALL.. AMIN

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru..
    intan dah note siap2 kat calender baru..hehhehehe..byk cuti kan ;)

    ReplyDelete
  6. wahhh bagus..fadh da letak kelandar 2012, kalendar 2011 tolak ke belakang je . ptot buang tros ek ? haha..

    hari ni kt opis bt makan2 akhir tahun, perot da kenyang mmg malas betol nk mengemass..adoiiiiyaiii malasnyer adik akak ni..

    ReplyDelete
  7. adeeehh.

    memang sentiasa stress memikirkan banyak kerja yg tertangguh!

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru.. moga tahun 2012 bagi sinar untuk kite semua..

    ReplyDelete
  9. azam tahun lepas dah tertunai ke sis? hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ