Tuesday, October 25, 2011

Pemenang aDieyZa 1 Dekad GiveAway


Setelah 4 hari  aDieyZa 1 Dekad GiveAway melabuhkan tirainya, baru hari ni berkesempatan untuk umumkan pemenangnya.. Alhamdulillah sebab ramai yang sudi join GA ni.. jom sama2 kita check pemenang bertuah untuk GA ni..

Tahniah diucapkan untuk 



Kak Atie @ azatiesayang!!






Tahniah untuk Kak Tie sebab menjadi pemenang bertuah untuk aDieyZa 1 Dekad GiveAway.. random.org terus jer jer keluarkan result no.1.. memang bertuah la kan!

Tahniah juga buat Kak Tie sebab baru saja menyambut ulangtahun kedua blognya yang tersayang.. teruskan usaha Kak Tie untuk menghasilkan lebih banyak entry yang best2 yer.. teruskan buat zana terliur dengan gambar2 makanan hasil tangan Kak Tie tu.. hihihi..

Kepada yang lain, terima kasih sebab join GA tu.. insyaAllah kalau ada rezeki, aku akan buat GA lagi.. tq so much semua!
 
P/S: jom terjah blog Kak Tie
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. uols mmg rajin berblogging..den ada malas sikit..hihi

    ReplyDelete
  2. salam Zana...wah! trkejut sgt.peserta yg mula2 join & menang lak,Alhamdllh. Disaat k.atie bersedih...dpt berita yg sgt happy ni.pada Zana & HB...terima kasih sgt2.Semoga murah rezeki kalian berdua & bahgia melayari alam rumahtangga hingga ke akhir hayat.Aminnnnn

    ReplyDelete
  3. tapi ♥z@z@♥ rajin update kan? hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah tie...bertuahnya badan...kalu dah rezeki tak kemana kan...sori lah zana kak ita bezy sangat tak dan nak join...apa2 pun tahniah....

    ReplyDelete
  5. tahniah kak atie!murah rezeki sis..=)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ