Thursday, October 20, 2011

aDieyZa 1 Dekad GiveAway


Alhamdulillah kerana diberikan peluang untuk anjurkan GiveAway (GA) buat sekian kalinya.. 
GA kali ni dibuat sempena meraikan 10 tahun @ 1 dekad perkenalan antara Encik Adiey & Puan Zana (aDieyZa)...
 







Syarat GA 1 Dekad aDieyZa ni simple jer..

1) follow blog aDieyZa
2) lengkapkan slogan 'aDieyZa, saya nak header baru sebab ...................'
3) tinggalkan link blog pada entry GA ni

Mudah kan? X payah susah payah untuk create entry semua yer, lengkapkan slogan & tinggalkan link blog di kotak komen entry ni sahaja.. 
 
Untuk syarat ke 2 tu, x kisah la korang nak bagi berapa patah perkataan.. xde halangan langsung yer.. nak buat karangan pun xpe..

Hadiah? since syarat ke 2 tu tentang header, so hadiahnya dah tentulah header!! Pemenang GA akan dapat header baru yang istimewa mengikut tema yang dikehendaki.. jangan risau tentang design header tu, sebab bukan aku yang design.. kalau aku yang design, gerenti korang x nak join GA ni kan.. hihihi.. design header nanti akan dilaksanakan sepenuhnya oleh blogger kreatif, Nurul aka NurulChumel..

Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah.. since ni GA sempena 10 tahun perkenalan aDieyZa, maka tarikh penganjuran GA ini adalah selama 10 hari (xkan nak buat 10 tahun kan.. hihihi) iaitu sehingga 20 Oktober 2011..

Hope sudi join GA simple ni yer..

P/S: thanks untuk semua yang sudi support blog aDieyZa.. thanks jugak untuk semua yang mendoakan kebahagiaan kami berdua..


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

60 comments:

  1. SALAM ZANA..K.ATIE JOIN!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. cik fadh ni join ! buat kt sini je kan kak ? sy da lamer follow akak ;)ngeee;)

    aDieyZa, saya nak header baru sebab saya da banyak kali luangkan masa untuk create header sendiri tapi hasilnya tak pernah menarik dimata saya jadi saya inginkan header baru yang lebih menarik dari hasil tangan orang yang kreatif macam NurulChumel ;)

    www.tibit2babyboom.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kak zana! tahniah 1 abad usia percintaan akak! jijah mencuba nasib yer..

    'aDieyZa, saya nak header baru sebab jijah nak cipta satu kelainan dalam blog sempena usia percintaan jijah yang makin hampir 9tahun hubungan. bukan senang nak pertahankan hubungan seteguh ni seperti mana kak zana berjaya mencipta kebahagian selama 1 abad percintaan. bertemakan romantik soft touch jugak jijah mahu header ni dapat mencipta suasana romantik dan penuh kasih sayang dalam hubungan terbina moga kekal selamanya :)'


    terima kasih kak zana dan NurulChumel :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah dah 10 tahun. Kekalkan kebahagiaan itu. Kakak doakan. Kakak nak lama jadi teman tak payah follow 2X kan hihi...

    ReplyDelete
  5. N3 k.atie...

    Adiey dan Zana seiring sejalan,
    Tersenyum manis bila berkata,
    10 tahun telah mereka berkenalan,
    Kini bahgia menyulam cinta

    Adieyza,saya nak header baru sebab...

    Blog k.atie mmg takde header ...bakal berusia setahun blog contest ini 'dilahirkan' tapi tiada juga berheader.Jika menang kat GA zana nie,blh la blog k.atie ni cantik berheader...hasil sentuhan tangan Nurul yg sgt kreatif tu!
    Trgoda dgn hasil tangan Nurul di blog zana yg bertemakan ROMANTIC SOFT TOUCH,...sgt cantik & sgt kemas.siapa yg melihatnya pasti trpikat hati.

    ReplyDelete
  6. http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    joined!!

    ReplyDelete
  7. tahniah kerana mampu memperthankan hubungan akak selama 10thun...semoga terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

    jeeha join k...
    http://jeeha-contest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. tahniah coz dah sampai 10 tahun usia perkenalan Adiey dan Zana n tentunya banyak pahit manis yang terpaksa d tempuhi bersama...

    aDieyZa, saya nak header baru sebab atien x pernah dapat header sblom niey... header yang ade pown atien wat sendiri sbb 2 x brape lawa...
    so atien hope dapat hadder dari org yang lebih pandai bab2 headr niey..
    =)

    http://atienabila.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. tahniah.. lamanya sepuluh tahun..:) akak nak cuba GA zana..:)

    aDieyZa, saya nak header baru sebab header blog kalau zana perasan, hanya tulisna je kan? Sebabnya, akak nakkan kelainan dari hasil tangan orang lain.. kalau buat sendiri, rasa tak best pulak..Hehe..At least, bila org yang buatkan header tu nampak hasil tangan dia kat blog akak, dia akan rasa bangga..believe me..:)

    ReplyDelete
  10. join yea..:)

    http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. hai.. nk joint juga

    http://gengggkapak.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. aDieyZa, saya nak header baru sebab header saye sangat buruk..hehe...
    saya sangat memerlukan header baru untuk menarik ramai orang visit blog saye.. tengs..


    http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    'aDieyZa, saya nak header baru sebab Blog saya masih lagi belum ada header (",)

    TQVM

    ReplyDelete
  14. kak zana nie slogan syira..:)

    "aDieyZa, syira nak header baru sebabnya kan syira tak de header pun.Ada blog title jek.HUHU.Jadi,syira nak lar pau Kak Zana satu header untuk belog syira nie.boleh kan?*mata kedip2*"

    ReplyDelete
  15. repost again...
    sori laa lupe nk ltak slogan kt sini...hehhe

    aDieyZa, jeeha nak header baru sebab.............
    jeeha neyh tak kreatif laa...tak pandai nak wat header comey + cantik sendiri...so bolee tak aDieyZa tolong wat kan header baru untuk jeeha...tapi bukan untuk blog ni laa...blog agi satu...blog ini(nurulnajihaharusli.blogspot.com)....bolee kan...ngee

    http://jeeha-contest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. tahniah..dah 10 thun dah aek..lme btull..^__^

    ReplyDelete
  17. join

    http://jaajahatga.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. As Salam... Ninie Join...

    aDieyZa, saya nak header baru sebab .... Nak menggantikan header yang sedia ada menggunakan paint je tu... dengan yang baru dan tentu hasilnya marvellous dan memikat hati. Tambahan pula Blog CGL hari² pasti dilawati oleh Ninie.

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. http://azzalifestory.blogspot.com

    aDieyZa, saya nak header baru sebab .... blog azza x da header. .nak bwat pn AdobePhotoshop x da. .da bkali2x download x dpt jgak , .kcian azza. .hikhik, ,klo bole. .azza nak header jgak, ,jeles tngok blog org . .smua ada header. .hope rezki menyebelahi azza. .^^

    salam. .

    ReplyDelete
  20. asiah nak join..


    http://asiahsukacontest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html


    tahniah yer sis sempena 10 tahun perkenalan..(^_^)

    ReplyDelete
  21. salam kak comel..ifa join nie!
    saja nak support sis..hee
    wah..lama dah tue..moga bahagia hingga akhir hayat sis..amin..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    'aDieyZa, saya nak header baru sebab saya nie tak pandai langsung nak buat header..sob2..header yang ada pun c kei yang bagi nie..hee..so kalu la ifa dapat header baru nie..boleh la ifa main tukar2 header sokmo..hehe'

    tq sis!

    ReplyDelete
  22. salam, saya post balik...

    http://jaajahatga.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    aDieyZa, saya nak header baru sebab saya xde header lagi, x reti nak buat....

    tq...

    ReplyDelete
  23. mama join
    http://mamaishazah.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ok

    ReplyDelete
  24. lupa nk letak slogan..sory zana

    'aDieyZa, saya nak header baru sebab ...................'

    mama nak blog LDGAContest yang ada sekarang berwajah baru dengan sentuhan blogger kreatif, Nurul aka NurulChumel..

    ok

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. sory sis..asiah pos semule yer..lupe nak letak slogan...


    aDieyZa, saya nak header baru sebab blog saye takde header..nak buat sendiri lagi la tak pandai..hehe(^_^)


    http://asiahsukacontest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    adieyza, saya nak header baru sebab...

    saya nak header hasil kreatif dari tangan zana....Blog contest saya memang tidak menpunyai header lagi....sebab itulah saya join....contest nie..berharap dapat hihihi

    ReplyDelete
  28. Khai join.

    Id follower-khai

    http://khai-contest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  29. Sy delete komen yg lama..join yer!

    http://kutukontest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html


    aDieyZa, saya nak header baru sebab blog kontest sy tu header dia buruk. Tak sempat buat header. Boring dah tengok header yang sedia ada..:)

    ReplyDelete
  30. salam sayang n perkenalan....

    saya malu nk join coz baru aje nk jadik kawan...pe-pe pun tahniah n semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  31. saya join :)

    http://patheticpetite.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    Adieyza, saya nak header baru sebab blog saya ni takde header dan tak reti buat header sendiri. Saya jealous tengok orang lain punya header cantik2.. Heheh. Harap2 saya dapat header baru yang cantik :)

    ReplyDelete
  32. salam zana,

    akak mmg dah lama follow kamu kan kan kan

    adieyza, saya nak header baru sebab nak kumpul header cantik2 yang mane akak boleh tukar suka2 hati..bila masa akak nak tukar header boleh jer.. hehe boleh ker camtu? contohnye bulan nie pakai header baru (adieyza kasi) bulan depan pakai header sendiri..tukar2 la boleh?? ekekeke

    link belog akak http://jivebumz.blogspot.com


    fuhhh harap2 boleh ler menang kali nie kan kan kan hihihi

    ReplyDelete
  33. join..

    http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    aDieyZa,saya nak Header baru sebab blog saya tak ada header lagi.. hope bertuah :-)

    tq

    ReplyDelete
  34. salam zana...
    tahniah dah 10 tahun........mekar sokmo tau........


    saya nak header baru sebab nak jadikan rumah blogku yang comel tu makin jadi comel.....

    miahahahhhhha

    ReplyDelete
  35. http://kamidancontest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    kami join

    ReplyDelete
  36. Saya join

    http://zuraida-rahim.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. saya sertai juga :)

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    aDieyZa, saya nak header baru sebab

    Header blog saya ini perlu ditukar,
    Untuk menceriakan lagi blogku ini,
    Jikalau header blog aku ini ditukar,
    Gembira dan excited sangat diri aku ini.

    Mengapa engkau begitu oh, kawanku,
    Memperlekehkan semua rakan-rakan,
    Membuat header bukan kebolehanku,
    Saya berharap sngt Nurul tolong buatkan :)

    OhMaiGuts ! Kenapa awak macam orang giler?
    Janganlah sampai buat kecoh negara Malaysia,
    Header yang Nurul buat memang terhebat giler,
    One of the best header maker from Malaysia! :D

    Saya nak tanya sesuatu kepada header maker, Nurul,
    'Boleh Nurul tolong buat header utk CGL blog nanti?'
    Kalau saya ada rezeki untuk menang header dari Nurul,
    OhMaiGuts ! Memang bersyukur gilerlah saya nanti! :)

    header buatan Nurul memang HEBAT ! :)

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
  38. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. dh join ye..;D

    http://lindasyasya.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. salam kak .

    wah.. meriah sambutan .

    hus ,
    aqilah .

    p/s: lap u !

    ReplyDelete
  41. akak , qlah lupa nak join , ehhe . <---ketuk kepala jap :P

    kak adieyza , qlah nak header sebab hari-hari qlah asyik berheader perut buncit , hikhik .

    sayang akak .

    p/s : persahabatan itu indah ~

    ReplyDelete
  42. join..:)
    http://cpluckiest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  43. congrats...1 dekad...wah....beznyer..hope dilimpahkn rezeki yg melimpah ruah..

    ReplyDelete
  44. sha join ya...

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. hai dear...rindu sama kamooo....

    adieyza, aku nak header baru sbb dah lama giler tak tukar header ni nok...plan nak tukar asyik tergendala je..kalau ada org bg free, of coz la aku suka kan...hehe...


    http://wahidayatulaswa.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. wah sis..

    slmt ulgthn perkenalan!!

    p/s: tq sis..amiiinnn..

    ReplyDelete
  47. 20 oktober kan???? cam nak join la...

    ReplyDelete
  48. wah,

    lama tak singgah sini tup tup ada GA ye

    hehehe

    ReplyDelete
  49. zana kak ita nak join gak...

    tahniah..semoga berkekalan hinga ke akhir hayat amin....

    kak ita memang tak reti pun nak buat header...kalu sesiapa yg boleh buat kan alhamdulilah yg penting pic family semua kena ada..coz duniaanita...he..he

    ReplyDelete
  50. kaka join
    http://violetgurl-eka.blogspot.com/2011/10/header-berlapuk.html

    ReplyDelete
  51. As-salam Zana....

    Assalamualaikum pembuka kata
    Kak Nida juga ingin turut serta
    Memeriahkan lagi pertandingan yang ada
    Moga ada rezekiku hendaknya
    (ameeeeeennnn)

    lengkapkan slogan 'aDieyZa, saya nak header baru sebab ................

    Blog peribadiku suram terasa
    Tanpa header menarik yang ada
    Pengunjung berkunjung meriahnya tiada
    Seri blogku belum menjelma.

    Header ibarat pengganti diri
    Penyambut tetamu lambang personaliti
    Header cantik pasti blog berseri
    Menggamit pengunjung untuk datang lagi.

    Blog juga umpama manusia
    Perlu baju baru untuk dicuba
    Barulah pengunjung tak jemu di mata
    Melihat perubahan pada header tentunya.

    Blog peribadiku merupakan coretanku
    Pelbagai kisah ada di ditu
    Namun headernya masih belum ku temu
    Moga ku berjaya dapatkan header baru.

    Header menarik mempengaruhi pembaca
    Tampak anggun dan profesional juga
    Di situ merangkumi pelbagai cerita
    Pada tajuk yang tertera diheadernya.

    Daku tak pandai bab editing yang pasti
    Apatah lagi nak buat header berseri
    Madah ku nukil doa ku iringi
    Moga header baru menjadi realiti.

    Hasil tangan Nurul cantik sekali
    Para pelanggan berpuas hati
    Nasib baik Zana buat GA ini
    Boleh Kak Nida mencuba nasib di sini.

    Akhir sekali coretanku ini
    Header baru pujaan hati
    Khas buat blog peribadi
    Agar tampak cantik dan berseri.

    Sekian sahaja madahku ini
    Moga-moga ada rezeki
    Harap tertawanlah hatimu juri
    Header baru yang amat ku nanti.

    http://radinsah.blogspot.com/
    id follower: Nida

    p/s:Selamat ulang tahun perkenalan antara Zana dan Adiey.. moga hubungan dan perkahwinan yang terpateri ini sentiasa dibajai dengan kasih dan sayang.. disirami rasa cinta, dah bahagia berpanjangan... ameeeeeeennn

    tq:)

    ReplyDelete
  52. awak, azie nak join jugak :D

    aDieyZa, azie nak header baru sebab blog azie takde header lagi pun.

    huhu..sedih je kan..azie penah buat sendiri tp tak cantik pun..huhu

    link blog : http://azieazman.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. assalam pn. zana,

    terima kasih dtg follow blog LR.. LR dtg le nak membalas kunjungan.. tup2 ada GA pulak.. terus menjoinkan diri huhu

    memang dah terdetik nak renovate blog.. rasanya dah lama guna header yg wat seniri tu.. terfikir gak nak wat header baru tapi tak der masa.. oleh itu slogan LR adalah

    slogan LR :
    aDieyZa, saya nak header baru sebab header baru yang free jangan ditolak, susah payah nak reka header baru sendiri jangan dicari

    ahak ahak ahak.. btoi ke cam tu slogannya??

    http://bilajejarimamamenari.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. macam nak join tapi tgk dulu yer..kebizian melanda skrg ni.. :)

    ReplyDelete
  55. sempat lg tak saya nak join???

    http://pinknlavender.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    ReplyDelete
  56. alamak, join last minute..
    sempat lagi kan...

    'aDieyZa, saya nak header baru sebab saya nak make over blog ni dan saya perlukan pakar untuk mereka header blog ni agar blog saya tampil lagi best dan menyerlah. Bagi saya header yang menarik penting untuk memastikan orang yang view blog berminat untuk meneroka blog tu lagi..


    http://24-7nay.blogspot.com

    TAHNIAH untuk sedekad perkenalan Puan Zana & Encik Adiey. Saya doakan hubungan kekal berpanjang selamanya.. Amin.

    ReplyDelete
  57. hai..
    haritu dah tinggalkan link penyertaan -
    http://gengggkapak.blogspot.com/2011/10/adieyza-1-dekad-giveaway.html

    slogan saya
    aDieyZa, saya nak header baru sebab dah dekat 10 bulan saya bina banglo. banglo saya takde header :(

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ