Wednesday, October 19, 2011

Menanti 500 & Hadiah 400 Untuk Di Menangi!


~Short entry~
 






 
Menanti followers yang ke 500.. jika andalah orangnya, sila laporkan diri di kotak komen entry ini.. insyaAllah ada sesuatu yang menarik menanti anda!!

Since sampai ke hari ni follower ke 400 (ID Ena Mazad) tidak dapat dijejaki, maka hadiah akan diberikan kepada follower(sedia ada) yang lain.. syaratnya mudah, tinggalkan komen "ADIEYZA, NAK HADIAH!!" di kotak komen entry ni.. blogger pertama yang tinggalkan komen tersebut akan menerima hadiah istimewa daripada ADIEYZA.. tq!
 
P/S: thanks untuk semua yang support penulisan aku dalam dunia blog ni.. 
 
Nota tambahan : Terima kasih untuk followers ke 500, Say Somethin' Sometime.. tahniah untuk followers terpantas untuk hadiah followers ke 400, Shares Something.. (2,2 blogger ada perkataan "something" kan.. hihihihi).. Untuk followers lain yang tinggalkan komen di entry ni, terima kasih diucapkan..
 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

17 comments:

  1. ADIEYZA,NAK HADIAH BANYAK2!KAHKAHKAH

    ReplyDelete
  2. "ADIEYZA, NAK HADIAH!!

    haha. da lewat napak.. tatau jadi yg pertama ke tak. hahaha

    ReplyDelete
  3. saya pun tak sure saya no berapa tgk kat situ dah ade 499 follower saya yg ke 500 ke??

    ReplyDelete
  4. hadiah ape tu erk?? nk blh?? hehehehehe...

    ReplyDelete
  5. ADIEYZA, NAK HADIAH!!!


    *ntah yg keberapa ntah... tak dulik nak jugak! wakkakakka*

    ReplyDelete
  6. ADIEYZA, NAK HADIAH!!


    NOTE : Hehehe no berapa ntah ;)

    ReplyDelete
  7. ADIEYZA, NAK HADIAH!!




    ps:ain cube nasib j..hehehe(^^)

    ReplyDelete
  8. ADIEYZA, NAK HADIAH!!


    akak! jijah nak hadiah. kahkahkahkah~~

    ReplyDelete
  9. salam,

    tq2..haha..
    xsangka lak 2 blogger tu ada perkataan 'something'

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ