Friday, March 9, 2012

Akhirnya BE Muncul Juga

Akhirnya setelah 3 bulan tiada BE baru, sudi juga Nuffnang hadiahkan BE baru untuk aku.. ni yang makin bersemangat balik nak update blog (selalunya kejap jer semangat tu, seminggu dua hilang balik.. mcm biskut chips more lak..)


Super Gojes "Miss World Malaysia" BE


Thanks Nuffnang yang sudi bagi BE baru.. thanks juga kepada BE super gojes hot yang sudi menyerikan blog aku ni.. pada pengunjung blog ni, thank u so much sebab sudi singgah blog yang x seberapa ni.. sorry sebab blog ni kadang2 berupdate, kadang2 x berupdate..

Nota Cinta: Semalam update cerita SBPA terus traffic blog mencanak2 naik ooooo.. semua suka bab2 naik gaji ni eh.. hihihi


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. tahniah kak! alaaaa nape jijah tak dapat BE lagi ni..huhu

    ReplyDelete
  2. knapa miss xda BE pun..dah lama ada nuffng? mari jguk my blog angahsyg.blogspot.com:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah la zana...js jugak tak muncul2 lagi...hehe

      Delete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ