Tuesday, March 27, 2012

Tips Blogging


Apa korang buat kalau mood blogging korang makin menjauh?

Apa korang buat untuk dapat balik semangat untuk blogging?


Adakah :

- x bukak blog langsung
- blogwalking jer
- belek entry2 lama
- private blog



Mood blogging turun la sekarang ni.. kerja banyak.. badan rasa x sihat.. fikiran lak agak terganggu.. hope perkara ni x berterusan untuk tempoh yang lama..

Nota Cinta : have a nice day guys!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. mcm biase kdg-kdg penyakit M itu menjelma..hehehe..

    ReplyDelete
  2. bila takde mood blogging, asiknye bw je, tapi takmo komen.. hihihi

    ReplyDelete
  3. morning Zana, ceria2 kan hidup anda
    saya pun takde idea nak update pe kat blog saya gak ni.
    harap tak ambil masa yg lama...hehehe..

    take care n Happy Tuesday...

    ReplyDelete
  4. jadi silent reader je..tak mo komen..hee

    ReplyDelete
  5. takpe la zana...beri laluan pada mood tu dulu...nanti bila cik mood dah dtg balik, sambung berblogging ye.jgn tinggalkan terus dunia blogging ni

    ReplyDelete
  6. xpe2 rirek ah, kdg2 'mood' tu mengade2 kejap2 ilang kejap2 ilang kan, hehe. Kdg termenung dpn pc lame2 pon 'mood' tak mari..sabo jelah. tp jgn tinggal lame2, t sy punye jadual blogwalking ade lari2 nti...:)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ