Wednesday, March 7, 2012

WordLess Wednesday - Perut Comel Kakakku

Minggu lepas post gambar perut Mak Ngah (kakak no.2).. minggu ni post gambar Mak Teh  (kakak no.4) pulak.. suka sangat tengok perut comel kakak aku yang mengandung..


Gambar ni masa aku balik kampung minggu lepas.. akak aku pregant anak ke 2, dah nak masuk 32 minggu.. seronok jer tengok perut orang pregnant ni.. nampak comel! lagi seronok bila dapat tau bila baby tu maybe girl.. bestnyaaaaa....

Again, kakak yang pregnant, tapi pipi aku yang over booooolat... adoiiiiii, x boleh nak buat apa.. dah memang tembam kan.. terima jer la kenyataan tu cik puan zana oiiiiiii..


Nota Cinta: seronok tengok perut kakak2 aku.. boooolat!

* Saat mengandung adalah antara waktu terpenting seorang ibu menjaga kesihatan.. bukan untuk kesihatan diri sendiri tapi kesihatan anak yang dikandungkan.. boleh click link di bawah untuk pembelian produk yang istimewa untuk ibu mengandung.. kalau berminat boleh terus buat pembelian.. barang dihantar terus ke pintu rumah anda.. call/sms/whatsapp Zana (013-6065246) untuk pertanyaan lanjut.. ;)

IBU HAMIL TAMPIL CERGAS, CANTIK & SIHAT

- Salam sayang untuk semua -

Zana Adieyza 
"A Miracle is Another Word for Effort"


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. ya lah zana bulat betul perutnya..dah nak due ke....muka sama lah...cuma adiknya terlebih tembam sikit...he..he

    ReplyDelete
  2. insyaallah nti giliran zana plak...ameen

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ