Monday, March 19, 2012

Mentor 6 - Protege Pilihan Anda?

Semalam dah bermula pertandingan Mentor 6 kat TV3.. so semalam sempat jugaklah aku tengok konsert pengenalan Mentor 6 tu..

Pembukaan konsert menarik! gabungan 3 suara - Salma, Iqa & Shiha untuk lagu Beribu Sesalan.. suara Salma memang mantap!


Untuk Mentor 6 ni, ada 6 orang mentor bakal bersaing untuk membuktikan kebolehan protege masing2..

Mentor Ferhad - Protege Wanie
Mentor Adam - Protege KJ
Mentor Ella - Protege Caroline
Mentor Fauziah Ahmad Daud - Protege Zatul
Mentor Faizal Tahir - Protege Anas
Mentor Ramlah Ram - Protege Ana

Untuk konsert pengenalan ni, tak banyak yg boleh dikomen.. tapi yang menjadi pilihan aku untuk konsert pengenalan ni, protege Ramlah Ram.. vokal boleh tahan.. maybe sebab dia ada Diploma dalam bidang Muzik dari UiTM.. kiranya bonus untuk dia lebih feel masa menyanyi..

Kalau berdasarkan mentor, rasanya semuanya hebat.. seronok tengok Ella & Faizal Tahir ajar protege diaorang.. santai sangat.. maybe dengan cara macam tu, protege diaorang senang nak adapt dengan ilmu yang mentor bagi & kurang tekanan.. 

Nota Cinta: protege/mentor pilihan korang?



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. Ida tak tengok.. balik rumah mak smlm.. dok dlm bilik, bergosip dgn adik beradik.. hiihhi... Minggu depan ida tengok... rasanya belum tgok tapi nk pilih FT boleh tak??? heeee

    ReplyDelete
  2. semalam anum x sempat nak tgk
    so nanti baru nak tgk ulangan

    ReplyDelete
  3. salam,

    blog yang menarik..like
    sudi-sudilah singgah di blog sy.

    http://shykin.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. almk x sempat nk nengok,tp kalo sy, FAIZAL TAHIR...

    ReplyDelete
  5. Tapi kenapa aku tengok protege Kak Melah cam sendu jer...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ