Wednesday, March 7, 2012

Donut Gebu Untuk Bakal Mama


Hari tu ada buat entry tentang Nana, salah sorang geng yang dulunya sama2 TTC dah pregnant dan cakap pasal nak makan donut gebu aku..

So hari tu, ada masa terluang terus buatkan donut untuk Nana.. buat dengan hati yang sangat gembira & hati yang ikhlas.. 

Sambil buat donut, sambil sms Nana.. mula2 nak hantar donut petang, tapi sebab Nana balik kampung so hantar donut tu malam.. bila Nana kata dah nak sampai rumah, terus cepat2 goreng donut tu.. so masa hantar donut tu, masih dalam keadaan yg panas lagi.. 


Donut untuk mama Nana.. gambar dari FB Nana..


Kejap jer dapat jumpa Nana.. sebab masa tu dia baru balik dari kampung so x nak la ganggu dia sangat.. mesti dia penat jalan jauh.. 

On the way nak balik rumah, Nana dah sms bagitau tengah makan donut.. last sms Nana bagitau dah makan 6 biji donut & tengah tersandar kekenyangan.. hihihi.. comel jer mama Nana ni tau.. esoknya Nana post gambar donut tu kat FB.. 



Untuk Nana, sorry if donut tu x sedap.. apapun, zana ikhlas buatkan donut tu untuk Nana yer.. semoga Nana & baby sihat selalu hendaknya..

Nota Cinta: seronok bila dapat penuhi hasrat orang mengidam ni..


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. Eh. Naper akak tak pasan gmbr donut kat FB. Sobssss :(

    Eh..yg aku sedih lak kenapa. hahahahha... emosi bercelaru..ngantuk amattt..mat..mattt

    ReplyDelete
  2. bestnya! nanti ain peknen boleh tmpah zana yek..=)

    ReplyDelete
  3. Mak aih... Ros pun jadi mengidam jgak nih.. Huhuhu.. :(

    ReplyDelete
  4. Nak jugaa!!!
    Share lah resipi zana
    Ke I yg termiss entri resipi donut??

    ReplyDelete
  5. nak order gak boleh tak..terliur nie...

    ReplyDelete
  6. share la resipi donut debu tu...nti blh lah js try jugak...huhu//

    ***sedapnya kalau dpt mkn donut gebus tu...cam org ngidam tp tak pun...kihkih

    ReplyDelete
  7. kalo la fadh dok kt putrajaya, pasti suh akak anta kt umah jugakkk...huuuu haruuuuu

    ReplyDelete
  8. alamak malu i kantoi makan 6 biji *padehal lepas tu makan lagi n esok tu siap bawak bekal gi tadika..hahahaha* so itu menerangkan kenapa pipi nana pon dah gebu sekarang ni ;p

    thanks a lot zana..puas sangat dpt makan..rase macam nak sumbat semua dalam mulut*tamak haih ;p* nana selalu doakan zana n kawan-kawan yang lain cepat-cepat dapat baby insyaAllah..

    p/s : ni bekas ni bile da dapat pulang agaknye ni..hehe

    ReplyDelete
  9. wah !! mesti sedap giler sampai 6 ketul dh berlalu bersandaran kat perut Nana kan?? syiok wo ! hehe

    ReplyDelete
  10. wei sedapnya donut tuuu post penang skek..hehe punyalah jauh..

    ReplyDelete
  11. erk...mcm nak jugak....huhu....mintak tlg hubby carikan la, nk wat sndirik xpndai...ehehe

    ReplyDelete
  12. Ida mengidam jugak.. *dan dan kan! hihi*

    Ce zana buat tuto resepi donut ni.. macam sedap!! nak try!!~~

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ