Monday, March 19, 2012

Bau Baby Di Rumah Adieyza

Isnin yang indah! tiada Monday Blues.. tiada mood ke laut.. tiada kelam kabut.. hope keadaan ni berlanjutan sehingga Jumaat nanti..

Weekend hari tu, adalah antara hari2 yang paling indah.. seronok bila ada bau baby kat rumah adieyza!!

Hari tu ada buat entry tentang perut comel kakak aku kan.. masa tu Kak Ngah tengah sarat mengandung & tengah tunggu masa untuk bersalin.. Alhamdulillah, Kak Ngah dah selamat melahirkan baby lelaki minggu lepas..

Lepas bersalin, Kak Ngah balik kampung jap untuk berurut.. so Sabtu hari tu, dari kampung nak balik ke rumah dia, dia singgah la kejap kat rumah aku.. serius seronok sangat bila tau ada baby nak masuk dalam rumah aku.. teruja beb!!



Bila baby masuk jer dalam rumah, bau baby terus menusuk dalam hidung ni.. bila baby masuk jer dalam bilik tetamu, aku asyik la nak masuk bilik tu.. rasa x nak buat apa kerja, seronok cium & gomol2 baby tu.. hihihi.. lalu kat luar bilik tetamu pun dah bau baby tau! Ya Allah, perasaan yang cukup indahhhhhhhhhhhhh..




Encik adiey pun over teruja.. kejap2 masuk bilik tengok baby, kejap2 nak cium baby.. teruja lebih pak su sebab ni lah kali pertama ada baby baru lahir masuk dalam rumah kitaorang.. so dah tentu teruja lebih..



Comel jer bila tengok tapak tangan baby, jari baby, tapak kaki baby.. rasa nak geget2 jer... comel sungguh!




Nota Cinta: Sampai sekarang ni pun bilik tetamu tu bau baby lagi tau!! rasa nak tido situ.. hihihi..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. hurm..wangi....mmg kalo tgk baby tak sah usik kaki dia yg mungil...heheheh...

    ReplyDelete
  2. Kak Nida pun suka bau baby..

    ReplyDelete
  3. geram tengok tapak kaki si tecik tu..nak geget bley??heheh

    ReplyDelete
  4. ain pun suka bau baby! wangi gila..aduh rindu pulak bau baby..=)

    ReplyDelete
  5. zana, buat n3 ni, akk pula yg rasa rindu ngan bau baby...huhuhu

    ReplyDelete
  6. zana...eka tak penah ada pengalaman baby dtg rumah...eka yg g umah bb...ehehhe...tp mmg sedap la bau dia...tp baby ni nampak matang.mcm dah 3-4 bulan pulak zana

    ReplyDelete
  7. hari2 bau baby kat hospital..hehe comel kan...

    sabar kak...InsyaAllah giliran kita pasni :))

    ReplyDelete
  8. hai slm kenalan..bestnye bau baby..bilalah tiba giliranku?ihiks

    ReplyDelete
  9. wahhhh...rindunya bau baby...InsyaAllah, rezeki zana&adiey coming soon..jgn putus asa..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ