Monday, March 12, 2012

Pati Minyak Aromaterapi - Manfaat dan Kebaikannya

Fakta Menarik!

Pati Minyak Aromaterapi - Kebaikan dan Manfaatnya




Lavender memang terbaik.. haruman lavender ni mampu membuatkan jiwa kita berasa tenang jer.. so pada yang stress2 tu, boleh try untuk guna pati aromaterapi wangian lavender.. 

Banyak juga pati aromaterapi yang boleh digunakan untuk membangkitkan semangat.. so lepas ni boleh la cuba kalau rasa2 semangat blogging tu dah mula turun.. hihihi.. 

Owh,lagi menarik bila ada pati aromaterapi yang sesuai untuk meredakan sakit gigi & sakit kepala.. serius x pernah tau pun khasiat pati aromaterapi boleh bantu redakan kesakitan..





Lepas ni nak cari pati aromaterapi Ylang Ylang.. sebab baunya dikatakan romantis dan sensual.. feeling2 sentiasa "hot romantis'.. hihihi..

Tapi kena tau jugak petua menggunakan pati aromaterapi ni.. kalau ibu mengandung seharusnya dapatkan nasihat doktor dulu.. so jangan anggap semua pati aromaterapi ni sesuai ok! 

Sumber : Wuuhuuonline

Nota Cinta: lebih suka beli pati aromaterapi dari LovelyLace - Teddy Dream.. nanti nak review tentang Teddy Dream ni la..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. Dari ke bilik tido, ruang tamu, dlm kereta semua ida pakai Lavender.. memang suka dengan bau dia!! =)

    ReplyDelete
  2. Suka lavendar gak. Baik kat rumah memang sentiasa guna aromaterapi lavendar and dlm kete pun guna lavendar jugak. ^_^

    ReplyDelete
  3. pakai lavender dlm bilik tdo jer...hehe..

    ReplyDelete
  4. saya tengah sakit gigi ni....

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ