Friday, March 16, 2012

Encik Adiey - Demam + Rindu

Dah 2 hari encik adiey demam.. dah 2 malam jugak tidur tak berapa nak lena.. menjaga orang besar sakit ni dah sama macam jaga baby sakit.. hihihi..


Dah 2 hari jugak encik adiey makan x berselera.. makan jer keluar balik.. runsing gak aku dibuatnya.. tanya nak makan apa semua xnak.. tetiba petang semalam dia mintak nak makan PizzaHut.. eh, orang demam request nak makan Pizza? 

Terpaksa lupakan sekejap pantang fast food.. demi nak layankan selera orang demam, so order la PizzaHut.. nak dijadikan cerita, masa nak order online tu, boleh pulak aku lupa password.. nampak sangat dah lama x meng"order" Pizza sejak pantang fast food awal tahun hari tu.. huhuhu..

Orang demam makan 2 slice Pizza jer.. beria dia nak makan, tapi bila masuk tekak, terus dia kata macam mual2.. tekak orang sakit kan, haruslah segala benda makan rasa x sedap.. last2 aku jugak yang kena paksa habiskan Pizza tu.. musnah diet aku! hahahhahaha..

Semalam dia dapat MC.. hari ni still demam lagi, cuma nampaknya dah kurang sikit panas badan tu.. tapi dia nak jugak gie kerja.. 

Hope cepatlah dia sembuh.. rindu dah nak main rebut2 remote tv, rindu nak main geletek2, rindu nak kena kacau masa tengah tido & rindu nak dengar cerita dongeng encik adiey sebelum tido.. hihihihi..

Nota Cinta: Doakan encik adiey cepat sembuh yer.. TQ SO MUCH!

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. harap2 ur husband cepat sembuh
    amin

    ReplyDelete
  2. en suami eka pun demam...smlm gi pizza sbb nak mkn mush soup. tp dpt chicken soup...tadi dia kata demam lagi. sbb tak dpt mush soup.apakah eka perlu ke sana lagi..tak de istilah pantang la dlm hidup eka...sminggu skali mesti jejak pizza. laki bini hantu pizza hut.abes bila cik p datang ko meroyan bt apa... hehehe salah sendiri

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh adiey!!!! ~~ *habis pantang ye zana.. hihihi*

    ReplyDelete
  4. Hubby BE pun demam panas gak dr smlm lg. hr ni br dia MC tp nak bgn jugak hntr BE g keje.. cian tgk dia.. nak cuti bos tak bg sbb ramai yg ambik cuti.. terpaksa lah berkorban skit..huhu

    ReplyDelete
  5. Alamak cik ediey demam mcm asben ros msa memula ros nak pregnt kt auni.. Harap akk mcm tu... Hihihi ...amin..

    ReplyDelete
  6. lahai member geletek xdo ae, sianlah dia,xpe2...mdh2an cpt smbuh eh, ubat jgn lupe mkn eh..:))

    ReplyDelete
  7. Sabarlah ye. Banyak dapat pahala jaga suami sakit ni.
    =)

    ReplyDelete
  8. These are truly great ideas in about blogging.
    You have touched some good factors here. Any way keep up wrinting.
    My page > Wedding Photographer in Yorkshire

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ