Monday, March 5, 2012

4 Hari Lagi Adalah Hari Jumaat!


Selamat pagi!

4 days till Friday!!

Tajuk entry adalah untuk memotivasikan diri sendiri.. xmo rasa Monday Blues sangat sebab lagi 4 hari dah hari Jumaat.. kalau fikir baru balik bercuti, mesti asyik rasa Monday Blues jer.. so marilah kita fikir positif walaupun sebenarnya memang kita tengah Monday Blues.. hihihi..

Hari ni kesihatan agak terganggu.. semalam pergi kenduri rumah member, malam tadi aku & encik adiey sakit perut.. dari pukul 11 malam sampai lah pagi nak pergi keje asyik ke toilet jer.. penat ooooooo...

Weekend lepas balik kampung.. rasanya berat badan naik mendadak.. mak & mak mertua asyik masak semua makanan kesukaan aku & encik adiey.. asyik kena paksa makan.. asyik tersandar kekenyangan jer.. kalau balik kampung jer mesti jadi macam tu kan?? semua menu mak nak masak.. semua kuih muih mak mertua nak buat.. yang jadi mangsanya, perut! makin membuncit.. adoiiiiiiii...

Entry tentang weekend ni aku cerita jap2 lagi eh.. now nak clearkan emel jap.. dah bertimbun emel office & peribadi tu.. kursus 3 hari minggu lepas memang x sempat nak tengok emel.. balik kampunng dari hari Jumaat lagilah x sempat nak bukak internet, asyik makan jer... hahahahampeh betul..

Hari ni ada beberapa "misi adieyza.blogspot" perlu dilaksankan:

1) nak contact pemenang GA hari tu.. ramai lagi yang x bagi details ni.. 
2) nak buat entry tentang "cari persamaan" hari tu.. nak bagi hadiah kat pemenang!
3) nak lawat blog member2 sebab dah lama sangat x menyinggah.. rindu!
4) nak buat entry baru sebab blog ni dah makin suram rasanya.. tapi idea jap ada jap xde!

Nota Cinta: hope misi dapat dilaksanakan..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. semoga semua misi berjalan lancar

    ReplyDelete
  2. 4 hari lg jumaat hehheehe..ok dh setminds..seronoknye die balik kampung kannnnn..same la kite ;)

    ReplyDelete
  3. Bagus punya motibasi ni! Ida pun terikut ikut sekali semangat nak kerja!!! *uweeekkkk* hihihi

    ReplyDelete
  4. adieza...nk join u kt FB la..de benda nk pm u..boleh..? dh lama dh nk tnya tp syik lupa je.. :)

    ReplyDelete
  5. Lambat lagi nak Jumaat..... huhu :D

    ReplyDelete
  6. lagi 3 hari lagi nak jumaat...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ