Wednesday, March 28, 2012

Penjual dan Pembeli


Selalunya kita kalau nak membeli barang, mestilah tengok penjualnya jugak kan?

Kalau jual barangan kecantikan, penjualnya mestilah cantik & manis kan.. barulah orang yakin nak guna produk tu.. kalau yang jual barangan penjagaan badan, penjualnya mestilah anggun, slim, sihat & menarik kan.. barulah pembeli rasa teruja nak beli kan..




Kalau macam kes kat atas ni, dah tentulah pembeli rasa ragu2 pada produk tu kan.. so kiranya kalau kita berhasrat nak menjual sesuatu barang tu, make sure barang tu sesuai dengan kita jugak la kan..

Nota Cinta: terfikir2 business apa yang sesuai dengan diri sendiri.. hihihi


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. bisnes selendang ko zana...sebab zana pakai selendang semua cantik2...kihkihkih

    ReplyDelete
  2. yes..betul setiap apa yang kita jual mesti kena dengan kita...

    ReplyDelete
  3. betul zana. kita sbg pembeli nk yg terbaik..

    ReplyDelete
  4. hehehe.. pk2kan yer.. Queen pun sedang pk2kan juga ni

    ReplyDelete
  5. zana jual tudung jela.. amacam.? ok.?

    ReplyDelete
  6. jual baju ke.. :) sue terfikir gak nak jual pakaian secara online.. so far bru jual kek je ,,hehehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ