Monday, March 26, 2012

Minggu Makan2 & Boss Baru

Selamat pagi semua.. minggu ni kat office aku bertemakan "Makan-Makan".. hari ni ada jamuan hari lahir untuk staff yang lahir bulan Mac.. hari Rabu pulak ada jamuan untuk meraikan big boss yang bakal berpindah.. hari Jumaat pulak ada jamuan sponsor daripada pegawai yang dah bertukar.. jadinya, selang sehari ada jer jamuan kat office ni.. makanya, berat badan pun akan bertambah... hihihi..






Memandangkan big boss nak berpindah & bakal dapat big boss baru, haruslah kerja banyak kan.. nak kena prepare majlis sebelum big boss pindah.. then nak uruskan presentation menyambut big boss baru.. semua pegawai dan kakitangan busy minggu ni...

Pasal big boss yang nak berpindah, perasaan bercampur baur.. walalupun dia memanglah garang, but aku hormat dan suka cara kepimpinan dia... ni merupakan pengalaman kali pertama aku rasa pertukaran big boss.. selama hampir 3 tahun aku masuk keje Govt, ni la kali pertama aku bakal rasa perubahan dalam pengurusan kat office.. selalunya pegawai kanan yang bertukar.. x banyak beza bila pegawai kanan bertukar.. tapi bila big boss yang bertukar, mesti corak pengurusan pun lain.. kena bersedia mental & fizikal la kan..

Nota Cinta: berharap big boss baru ok.. risau!



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

3 comments:

  1. sedapnya
    makan saje la ye zana

    ReplyDelete
  2. Amboi asyik makan sedap je nampak gayanya Zana. Sambil tu kena jeling-jeling boss baru tu ngam ke tak dgn semua staff...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ