Tuesday, March 13, 2012

Teknik Bergambar Yang Selamat


Tadi sajer belek2 album masa zaman belajar.. rindu zaman belajar.. tapi x rindu zaman quiz, test & final exam.. owh, x lupa jugak assignment & tutorial.. presentation suka sebab suka bercakap.. hahahaha..

Ok, back to story sebelum melalut lebih panjang.. masa tengah tengok gambar2 tu, baru aku perasan satu tabiat bergambar aku.. aku suka berdiri kat tengah2 atau paling depan setiap kali bergambar.. 






First, memang kena berdiri kat tengah sebab rendah benor! 




Second, kena berdiri kat tengah sebab kalau duduk tepi nampak sangat aku ni rendah.. 




Third, kena berdiri tengah sebab kalau duduk belakang gerenti x nampak muka since aku ni rendah.. 




Kesimpulannya, aku memang rendah! ada aku kisah?? sebab nak elakkan muka sendiri x masuk dalam gambar atau terlindung dengan muka orang lain, so better aku pilih jalan selamat.. berdiri jer tengah2 atau paling depan.. confirm2 orang nampak budak rendah ni kan.. hihihi

Nota Cinta: bila teringat zaman belajar kat Melaka, rasa macam nak cuti2 kat Melaka lak..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. Ida pun suka tgkp pic duduk tengah2 sbb.... orang akan berdiri kiri dan kanan kita kan? so tak terserlah lah kegemukan diriku... wakakkaka!!

    ReplyDelete
  2. ha2. semua mmg duk tengah2. teknik yg selamat..

    ReplyDelete
  3. kak mai ler melaka ni..nnt kalo dtg rojer2 ea..hiiiii

    ReplyDelete
  4. Meh la datang Melaka meh.
    =)
    Takpun Nilai.

    ReplyDelete
  5. dulu2 kalu cikgu amik gmbar kelas tmpt eka di hujung2.maknanya eka ni mmg kategori org rendah.takde chance dok tgh...situ je tmpt eka dari tadika sampai keje skang

    ReplyDelete
  6. kalau saye gemo ambik kat belakang org, buat cover bio nmpak kurus, hehehehe!!!

    ReplyDelete
  7. Bagus tips ni especially untuk orang yang comel macam awak. Kalau akak buat perangai macam gini confirm ramai yg makan hati dalam gambar tu. Hehehe

    Salam kenal dear :)

    ReplyDelete
  8. banyak duk tengah2 neh....kira org penting laaa neh kan....

    ohhhh miss moment mase skolah dlu bila tgk gambar dengan kengkawan neh........

    ReplyDelete
  9. orang yang berbadan rendah ni memang comel .. :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ