Wednesday, March 7, 2012

Wedding Iza & Alif - Cinta Universiti



Selamat Pengantin baru istimewa buat pasangan merpati 2 sejoli, Puan Iza dan Encik Alif.. 

Pasangan pengantin ni merupakan kawan masa aku kat UiTM Melaka.. diaorang bercinta dari zaman diploma lagi.. bercinta 1 class.. seronok usik diaorang.. lecturer yang tau pun semua suka sakat pasangan ni.. syukur Alhamdulillah akhirnya jodoh diaorang panjang sehinggalah ke jinjang pelamin..



Masa diaorang tunang, aku ada gak buat entry kat blog ni.. masa dapat tau diaorang bertunang, memang happy.. siapalah yang tak bahagia bila tengok kawan dapat melangkah ke fasa kehidupan yang baru kan..




Aku memang excited nak pergi wedding diaorang.. rasa teruja nak tengok pasangan yang dah lama bercinta nak bersama di atas pelamin.. setelah hampir 6 tahun bercinta, akhirnya ikatan yang sah tersimpul juga.. sebagai kawan, dah tentu aku betul2 tumpang gembira dengan perkahwinan diaorang..



Tak sangka la pulak aku pakai baju ikut tema majlis.. dah geng2 U aku kata aku sajer nak ikut tema.. masa bergambar ramai2, terasa sangat meriahnya.. maklumlah, semua geng pengantin perempuan adalah geng pengantin lelaki.. meriahhhhhhh.. 



Masa salam pengantin perempuan, aku nangis la pulak.. maybe sebab terharu sangat2.. semoga perkahwinan diaorang kekal bahagia hendaknya.. 



Nota Cinta: masa kenduri tu, hanya aku jer yang datang dengan suami.. yang lagi masih belum kahwin.. tapi yang bertunang ada 2 orang.. tetiba rasa diri ni terlebih matang lak.. hihihi
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. Ok pe ikut tema.. ida suka ikut tema.. hehehhe

    ReplyDelete
  2. kak zana sgt comellll in blue ;)

    ReplyDelete
  3. Wah sweetnyer.. Best bercinta zaman blaja.. Ros pilihan mak ayah.. Bercinta lpas kawen.. Hahaha

    ReplyDelete
  4. tahniah ..selamat pengantin baru...sama cantik sama padan.....

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ