Wednesday, March 14, 2012

WordLess Wednesday - Nuffnang+Merlin+Fareeda





Fareeda mengandung?? 
Fareeda nama orang ke atau tudung Fareeda? Kedai Fareeda ada jual baju orang mengandung eh? coming soon kot.. hihihi

Merlin in Cameron HighlandPhotobucket??
Kalau Merlin ada kat CH, dah tentu2 encik adiey awal2 ajak aku gie bercuti lagi kat CH sana.. peminat setia cerita Merlin la katakan.. 


Nota Cinta: Serius buat aku gelak2 petang ni tau!

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. hahaha..maybe name org kot..kelako!

    ReplyDelete
  2. lawak la zana....moh la nak promote...sapa2 yang nak tudung Fareeda esk blh tgk blog kita ye...hehehe

    ReplyDelete
  3. Zana..actually chart ni org visit kite ke atau kite visit org..?? confuse..hehe

    ReplyDelete
  4. kekadang kelakar ble tau org google macam2 kan hihi

    ReplyDelete
  5. HAHHAHHAHAHAHHHAHAHHHA!!! Merlin kat CH... gempak tu! =p

    ReplyDelete
  6. fareeda manalah yg mengandung tu yer

    ReplyDelete
  7. Hadoii, gelak sama dah ha.
    Memang lawak betul.

    ReplyDelete
  8. mcm2 rupanya entry org google kan...kelakar la plak merlin ada kt CH...hehe

    ReplyDelete
  9. hahahahaha!! maybe dia google carik name member lame dia kot ! :p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ