Monday, March 12, 2012

Weekend Dan Kenangan Bercinta

Weekend yang lepas memang betul2 relakssssssss.. 2 hari suntuk dihabiskan dengan aktiviti di rumah.. kemas rumah, masak, makan, layan movie, lawan cross puzzle & selebihnya tidooooo.. giler betul!

Sampai 5 movie kitaorang layan weekend hari tu.. mungkin ada yang kata macam x ada faedah jer duduk kat rumah kan.. bagi aku terpulang pada pengisian masa tu.. kalau asyik tido jer memang la nampak x berfaedah, so selit2kan aktiviti yang boleh membuatkan suami isteri ni rasa seronok bersama berdua..
 
Bila banyak masa kat rumah, maknanya lebih banyak masa berdua diluangkan bersama.. habis layan movie proceed aktiviti lawan game cross puzzle pulak.. nak lawan sudoku aku x suka kira2 lak.. hihihi.. so main la game yang simple tapi boleh buat suami isteri gelak sebab berlumba siapa yang berjaya siapkan dulu.. tapi bosan! sebab aku jer yang menang.. huhuhu..
 
Nak bangkitkan mood romantis pulak, borak2 tentang zaman masa mula2 bercinta.. terus membangkitkan mood muda remaja.. hahahaha.. macamlah dah tua sangat kan.. bila teringat zaman mula2 bercinta, kelakar sangat.. 
 
Kenangan 2004
 
Teringat sanggup curi2 kunci telefon sebab mak kunci telefon rumah.. mak kunci sebab anak dara dia ni kuat "bergayut" sampai bil telefon rumah melambung tinggi.. hihihi.. Encik Adiey lak teringat kenangan sanggup ponteng kuliah sebab awek dia ngada2 nak celebrate birthday sama2.. kelakar sungguh! 

Nota Cinta: kadang2 perlukan lebih masa berdua di rumah untuk eratkan kembali perhubungan.. kenangan zaman bercinta korang?


 

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. Mengimbau masa lepas yg indah boleh membuat hati berbunga-bunga dan boleh senyum memanjang...

    ReplyDelete
  2. Wah bestla leh rasa zaman cintun dulu.. Ros xder, bercinta lpas kawen.. Skrg ni pun byk benda masih malu... Hahahah :p

    ReplyDelete
  3. sy plk x smpt nk bcinta sungguh2, byk nau komitmen, dh kawen lg xde mase, huhu

    ReplyDelete
  4. bila imbau knangn lalu blh buat kita terseyum kan...hihihi

    ReplyDelete
  5. tak perlu nk pegi honeymoon kat luar, kt rumah sendiri pown boleh kan.. rumahku syurgaku katanya... HAHA

    ReplyDelete
  6. Hihi. weekend ida penat ! Tapi sabtu sempat mengedik dengan hubby! hihihi

    ReplyDelete
  7. bestkan imbau kenangan zmn bercinta dulu hihi

    ReplyDelete
  8. bestnya weekend dia
    sangat2 loving couple

    ReplyDelete
  9. comel la.. kenangan cinta kan..

    ReplyDelete
  10. sangat suke xtvt mcm ni time coti... x ke mana2 dok je memerap berdua.. layan running man.. layan movie.. pastu tido... owhh miss that time.. sejak dua menjak ni wiken je xde kat umah... wiken je dok sorg2.. uhuhuhuhuhhuhuhu

    ReplyDelete
  11. ain pun duk umah jek..tgk lawak ke der! hehe
    boleh bergelak dgn suami..=D
    zaman bercinta mmg best

    ReplyDelete
  12. Weeee so romanticlah both of u.. ^_^

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ