Tuesday, March 20, 2012

"Special Mouth Belt" Untuk Isteri

A special car for husband with special mouth belt for your wife.


Comel!!



Rasanya ramai x para suami yang nak beli kereta yang ada special mouth belt ni? hihihihi

 Maybe encik adiey pun ada cadangan nak beli kot.. hahahahhahha... sebabnya mulut aku ni "pot pet pot pet" cikit bab bawak kereta ni.. x suka break mengejut, x suka follow rapat2, x suka belok tanpa bagi signal.. so bila semuanya jadi, haruslah "pot pet pot pet" kan..

Nota Cinta: lumrah bagi kebanyakan wanita (x semua ok), kalau bercakap memang non stop.. hihihi
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. wah..kalau en suami chinta tengok kompem dia nak beli...hehhe...betul tu zana..kita sebagai isteri mmg gitew..tapi bukan apa...kita kan isteri yang peka..tol x...wakakakka..sweet je gambar tu

    ReplyDelete
  2. same la..ain pun suka membebel kalo suami bwk kete xkene gaya! hahaha

    ReplyDelete
  3. akak nak mouth belt anak2 akak la...diorg ni suka brebut channel bila bercakap...bila sorang berckp ngan ibu...sorang lagi pon nak bercakap gak ngan ibu..sedangkan time tu ibu tgh bercakap ngan ayah...huhuuhu

    ReplyDelete
  4. part pot pet pot pet masa driving tu juga berlaku pada saya..hehe

    ReplyDelete
  5. x best arr kalo x leh pot pet pot pet

    ReplyDelete
  6. haha laku la kete camni kalau ada..

    ReplyDelete
  7. biasalah tu..kang tak cakap kang die sunyi mengantok pulak bawak kete..hahaha

    ReplyDelete
  8. hubby nana plak tak suke nana senyap..nanti die ngantuk mase drive..nasib baik mmg wifey die tak reti nak berenti bercakap..hehe

    ReplyDelete
  9. jahatnya..tak baik tau...kak ita ..biasa tak cakap sangat dalam keta...arisya mesti duk depan...satu tangan pegang hubby...kekonon romantik lah..he..he..biasa kak diana dan aqil yg suka gaduh...kat belakang..

    ReplyDelete
  10. hahahaaa...lulus ke rasanya masuk m'sia mouth belt ni..

    ReplyDelete
  11. alah dh namenye pompuan, wajiblah potpetpotpet kalo nek kete, hahahahah!!
    tak payah pasang radio...hahahah

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ