Friday, April 27, 2012

130 Saluran Percuma Daripada Astro





Selamat menonton lebih daripada 130 saluran percuma selama 10 hari kepada semua pelanggan Astro.. semuanya kerana tanda penghargaan Astro di atas anugerah Best of the Best.. kepada pihak Astro, teruskan usaha untuk memperbaiki mutu perkhidmatan..

Walaupun banyak yang kata siaran asyik berulang dan siaran tergendala masa hujan, aku x terminate pulak astro.. layan kan jer la.. kalau waktu hujan tengok tv dalam bilik.. kalau rancangan asyik ulang, kita tutup tv.. layan internet pulak.. huhuhu.. 

Aku just ambik pakej biasa.. tu pun sekarang dah jarang sangat tengok tv sebab kerap x ada kat rumah.. then sejak ada rancangan Maharaja Lawak tahun lepas, kitaorang tambah 3 saluran Mustika.. selalunya kalau tengok tv memang tengok saluran Mustika jer.. cerita semua best2!! baru2 ni ada rancangan Super Spontan, peeerrrgggghhhh memang kelakar sesangat la..

So bila dapat tengok lebih banyak saluran selama 10 hari ni, seronok gak la kan.. tapi kalau yang dah ambik full pakej x terasa kot kan.. hihihi.. 

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. Kat rumah sewa ni je layan astro, kalau rumah kampung memang mak tak nak. hehe.

    ReplyDelete
  2. gua ambik full package wpun sbln ada beberapa hari jer kat umah... rs membazir sgt... tp bagus la jugak buat promosi free ni... benda free kan.. mesti smua suka...

    ReplyDelete
  3. kak ita ambil pekej sukan aje..hubby ne sukan hari-hari...

    ReplyDelete
  4. jijah amik pakej paling murah.. dapat juga ke tengok siaran semua ni kak??

    ReplyDelete
  5. bestnya..dpt tgk sume saluran free,kan..xsabar nk tgk seefood, tgh rancak ditayang kt astro first. yg tu free jgk ke ekk?? tp xkisah la..janji leh tgk sume, teruja2!

    ReplyDelete
  6. Yeke? bestnya!!!! Memang tak kuar rumah lah jawabnya.. Ida pun amik family+mustika je.. heeee~~

    ReplyDelete
  7. Js dh lama terminate hingga kini lum cont lg. Sbb jarang sgt tengok tv suka layan tenet je. Hihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ