Wednesday, April 11, 2012

WordLess Wednesday - Be My Friend!


TTC Coner.. Gambar dari PnStoberi

Bersyukur kerana dikurniakan rakan2 yang sangat memahami.. insyaAllah perkenalan ini akan tetap berkekalan walau "keadaan" akan berubah..


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. Keadaan akan berubah?? Apakah??

    Hihi. Apa2 pun kenal ngan korang adalah sesuatu yg 'best' :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud keadaan akn berubah tu, jika salah seorang drpd kita disahkan hamil, zana harap sgt perkenanalan kita x kan terhenti sampai situ jer..

      keadaan berubah maksudnya keadaan perut kita (berubah dr buncit krna lemak kpd buncit kerana ada baby comel dlm perut kita.. hihihi..)

      zana bersyukur kerana jumpa Kekda.. lepas kenal Kekda, ramai member TTC yang zana jumpa.. zana happy dgn perkenalan kita semua..

      Delete
  2. Apa maksud keadaan berubah tu kekda??????

    TTC Corner The BEST!

    ReplyDelete
  3. chinta sangat takut...kalau keadaan berubah harap2 xde apa yang berubah kan..kita tetap akan jadi mcm dulu...walaupun salah sorang dari kita dah berjaya preggy...i love u allllllllllll!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. keadaan tak berubah dan xkan berubah. always be there utk bercerita apa shj kat ttc corner ya ^^

    ReplyDelete
  5. Zana, cun ah gambonya!! swit2 sume nye, nice!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ