Monday, April 30, 2012

Ahli Baru - Baby Girl Yang Dinanti!!


Syukur Alhamdulillah.. pagi tadi dapat berita yang menggembirakan seluruh ahli keluarga aku.. khabar gembira yang dinanti akhirnya dimakbulkan Allah juga.. bertambah seorang lagi ahli dalam keluarga aku..

Pukul 3 pagi tadi, abah telefon bagitau yang akak aku dah selamat bersalin.. yang paling bertambah gembira, bila abah bagitau akak aku bersalin dapat baby girl!! Seronoknyaaaaaaaaaaaaaa..

Nak tau kenapa kenapa seluruh ahli keluarga seronok sangat? sebabnya, dah hampir 10 tahun kami menanti untuk dikurniakan anak buah perempuan... sebelum ni, daripada 14 orang anak buah, hanya 2 orang jer perempuan.. so bila dah lama sangat menanti nak anak buah perempuan, bila dapat tu memang sangat2lah gembira..


Puteri Alya Safiah.. anak buah ke 15 dalam keluarga.. anak buah perempuan ke 3 dalam keluarga.. geramnya tengok gambar ni.. rasa nak gomol2 jer.. hihihi..

Tak sabar nak balik kampung tengok anak buah baru.. semakin ramai anak buah, semakin banyak ragam yang perlu dilayan.. semuanya tengah nak membesar, so perangai nakal tu memang biasalah.. setakat main sampai jatuh tergolek tu, dah jadi biasa bagi diaorang.. hihihi..

Ya Allah, syukur kerana ahli keluarga ku kini makin bertambah.. aku bermohon agar kebahagiaan dalam keluarga ku terus berpanjangan.. 

Nota Cinta: anak buah bertambah, jadi duit raya pun makin bertambah.. hihihi..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. tahniah maksu...bertambah lagi askar sorang...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tahniah!!
    family kitorang pon kekurangan bby girl

    ReplyDelete
  3. Sedia duit raya tahun ni zana.. hehehhehe

    ReplyDelete
  4. Wah,bunga yg dinantikn 10thn mekar lg,,tahniah,comel,!

    ReplyDelete
  5. Zana! gebuunye... jgn gomol skrg, sian dia, baru nak tgk dunia, hehehe.. tunggu dia dah besar skit, dah aktif, baru leh gomol, tak sampai hati nak gomol tgh sedap tido tu, kalo baring sebelah alya mesti same2 tido, hehehehe...

    sok cuti gi mane? hehehe.....

    ReplyDelete
  6. alhamdulillha, tahniah yerk zana.....

    ReplyDelete
  7. raya nak dekat dah.... bertambahla duit raya... hehehe

    ReplyDelete
  8. tahniah kakkk.. comel + gebu jer... :-)

    ReplyDelete
  9. tahniah dh ada anak buah baru...raya thn ni kena tambah lg la budget kan...hihi

    ReplyDelete
  10. sangat gebu..eii geram la tgk mke2 baby yang supercomey nih!!

    ReplyDelete
  11. tembamnya lah tu zana......mesti seronok beronok-ronok...

    ReplyDelete
  12. hai zana..lama tak drop by

    hehe..makin meriah lah rumah zana raye nt..sorg2 beratur mintak duit raye ye?.. D pulak..anak sedara 3 org je..tupon duk Labuan, dah bertahun2 tak balik raye..So, duit raya khas utk anak2 sepupu je kot..

    ReplyDelete
  13. olorrr tomelnya.... rindu bau baby

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ