Tuesday, April 17, 2012

Teaser Elak Lupa - Restoran Sahara Tent



Memang nak buat review tentang 1 restoran ni.. tapi asyik terlupa jer.. restoran ni antara yang boleh dijadikan pilihan terbaik.. aku makan kat sini masa buat jamuan perpisahan bekas big boss 2 minggu lepas.. 

2 minggu baru nak cerita kan??? nyampah!! so bila terlupa, baik aku letak teaser dulu la.. kalau dah letak teaser, maka secara automatik, akan cuba jugak untuk buat entry penuh.. kalau x buat, maka macam hampeh jer teaser2 bagai kan..

Selalu tau macam ni.. cerita dah lama berlaku, tapi terlupa nak update.. bila belek2 album, tengok dah dekat 2 minggu lebih kejadiaan tu berlaku tapi masih x kongsikan kat blog..  

Lepas tu mulalah fikir nak cerita ke x, nak cerita ke x.. kalau cerita nanti orang kata cerita basi.. kalau x cerita, macam rugi pulak sebab kadang2 entry tu boleh jadikan panduan kat orang lain.. ngada sungguh perasaan macam tu kan??

Nota cinta : korang selalu ambik gambar terus update entry eh? sebab aku tengok semua cerita2 fresh jer.. jarang sangat cerita dah basi nak cerita.. tapi kalau terlupa, baca cerita basi pun x pe kan??

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. Hihi. Klaka tau Zana. Manade citer basi ke tak. Nasik lemak buleh la basi. Huhu.
    Blog kita lagi pun kot. Suka kita nak letak citer bila. Blog adalah citer utk kita, bkn semata-mata nak citer kat orang. So, tak perlu risau basi basa, maka, nenati buat review ye :))

    ReplyDelete
  2. mknan arab ekkk
    mcm sedap!
    uols nmpk kuruih la

    ReplyDelete
  3. Aah ida selalu update cepat2 kang tak ingat.. tapi kekadang tu ada jugak yang dah TERbasi.. Tapi update jugak... Xde orang nak baca? ade ida kesah? hihihihihi

    ReplyDelete
  4. salam zana.apa kabar?mmg mcm best jer mkn2 kat restoran sahara tu...Suasana cam kat umah lak k.atie tak:D

    ReplyDelete
  5. BE ada gak cerita lama pastu br nak update hr ni..kadang2 ikut mood gak, dpt gmbr baru terus update..hehe

    Bila leh tgk gmbr Zana masa kecik?? (^_^)

    ReplyDelete
  6. basi pon xpe..ade je yg singgah baca.. :))

    ReplyDelete
  7. ala... nasik arab!

    sedapnya..camne harga dia ni??

    hee. tggu next entry

    ReplyDelete
  8. kebetulan saya baru jer upload gambar2 masa makan kat Sahara Tent cawangan Shah Alam ngan famili. Not Bad!
    Senang2 tu singgah la yer blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan makan dan makan 100% hehe takder topik lain,
    Jangan lupa ye register sebagai follower di blog saya TQ TQ TQ bebanyak

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ