Wednesday, April 18, 2012

WordLess Wednesday - Teman Meluah Perasaan


Rindu mereka! 

Rindu celoteh mereka!



Rindu bergambar dengan mereka!


Rindu bergelak ketawa dengan mereka!

Nota  Cinta: TTC Coner, jom gathering! boleh ambik aura Mummy Nana sekali.. hihihi

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. Alahai..susahnya nak jumpa lagi kan. Memasing ada hal :)

    ReplyDelete
  2. jgn lupe, kalo la dpt join kowang...
    teringin juga...

    ReplyDelete
  3. :)

    gathering dengan kawan2 memang the best! tapi susah nak selalu camtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ader gathering bagi tau ler..kalau tak aral melintang nak join gak...

      Delete
  4. eka pun rindu kamu2 di atas... asyik di alam maya je eka ni.teringin sgt nak jumpa

    ReplyDelete
  5. i miss u too laling..rindu jugak dgn geng TTC yang lain..dapat makan nasik lemak presint 9 pon dah ok da ni..hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ