Friday, April 6, 2012

Saya Kembali!!!

*baca tajuk dengan nada gembira seperti iklan "Tora Datang Lagi!!!"...




Ada ke yang rindu bila aku x update blog hampir seminggu? *(perasan glamour! macam la blog tu famous sangat)... hihihihi

Setelah menempuhi 2 minggu yang super duper sibuk, now rasanya dah boleh kembali ke dunia blogging secara aktif.. banyak perkara yang berlaku selama hampir seminggu x update blog.. dengan kesihatan yang turun naik, memang menguji kesabaran...

So weekend ni dah target nak blogwalking puas2.. mesti dah banyak cerita geng2 blogger yang aku dah terlepas... hope dapat capai target ni.. chaiyok2 zana!!!

Nota cinta:  Masih bersyukur kerana masih berpeluang untuk menghela nafas di bumi Allah ni walau beribu halangan mendatang...

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. tora datang lagiiiiiiii..

    selamat kembali zana

    ReplyDelete
  2. hui....lamenye nyorok!!! welkam!! welkam!!

    ReplyDelete
  3. kdg2 kdaan membataskan waktu...:-)

    ReplyDelete
  4. Miss u bebeh !! Cepat cepat update... sibuk memanjang ni..... =p

    ReplyDelete
  5. selamat kembali zana...hepi blogging ye...

    ReplyDelete
  6. yeayy tora datang lagi !
    rindunya la kat zana

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ