Thursday, April 26, 2012

Duit Dari Nuffnang Untuk Adieyza.Blogspot



Syukur Alhamdulillah.. 

Cadangan awal memang nak biarkan jer duit dalam account Nuffnang tu.. tapi bila dah masuk 2 bulan x dapat BE baru, so terus jer aku cash out semua duit dalam tu.. konon tunjuk perasaan la kan.. hihihi..

Lepas jer cash out bulan Februari, bulan Mac dapat BE baru (MissWorld Malaysia).. bertahan sekejap jer BE tu, dalam sebulan lebih.. habis jer BE bulan Mac tu, dapat la pulak BE baru bulan April (KAO Laurier Perfect Comfort), hope dapat bertahan lama hendaknya.. 




Tak decide lagi nak guna duit tu untuk beli apa.. masih terfikir2 lagi.. walaupun x banyak mana, tapi boleh la jugak kan daripada x ada.. lagipun menulis kat blog ni pun suka2 jer.. earning tu kira bonus la kan..

Sekarang ni mood blogging aku kejap turun, kejap naik.. serius x suka dengan mood tu.. tapi aku cubalah untuk tak tutup blog ni.. walaupun aku tau ada beberapa "insan" yang terlalu ambik berat tentang aku dengan cara skodeng blog ni untuk jadikan bahan "bercerita".. aku x kisah pun.. rajin dia skodeng, naiklah jugak traffic blog aku kan?? hihihi..

So, thanks pada semua yang sudi baca blog yang x seberapa ni.. aku hargai sangat2.. thank u so much!!!

Nota Cinta: sorry if selama aku blogging ni ada buat sesiapa terasa dengan penulisan aku.. kadang2 kita x sedar kesalahan kita masa tengah rancak menulis kan? 
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. alhamdulillah rezeki... he he lama tak singgah sini :p

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... samalah kita... blog sata pun semakin ramai yang tahu... tapi.. lantak p la... bukan aku kutuk dorg pun... kan???

    mood pun sama... kejap naik kejap turun... update pun dah jarang... tapi still sayang blog...

    ReplyDelete
  3. tak kisah banyak mana kan janji merasa jugak kak..best2..yana tak pernah dapat lagi cek..slow2 la..hehe
    jangan tutup blog..penat lelah dan kenangan ada kat sini..:)

    ReplyDelete
  4. bestnye.. BE dpt amount RM1.64 hampir 2 thn tak naik2 pun.. (~_~)

    ReplyDelete
  5. wahh rezeki. suka suka suka!!
    saya x pernah dapat BE pon..takpela, janji ikhlas berblog.. :)

    ReplyDelete
  6. rezeki ye kak,ok la tu..=) utk kte yg jarang update ni mmg xde nye la..hehe..

    ReplyDelete
  7. share2 la dengan cik fadh yg xpenah merase income nuff mahupun BE ini..heuheuheuuuu

    ReplyDelete
  8. yg suka "skodeng" tu, saje nk cari kesalahan or jeles sebenarnya..lepas tu mengutuk buat dosa. apa la..

    ReplyDelete
  9. K.atie xpernah cashout lgi...rasanya nk kuarkn gak lar :D

    ReplyDelete
  10. terperasan alamat Presint 15, dok Presint 15 ke? dekat la dengan umah saya... hope leh jumpa Zana pas ni, heeeee~

    Alhamdulillah dpt checque bestnya! boleh la blanja, heeeee~

    ReplyDelete
  11. Ida pun nak cash out jugak la.. nak tunjuk perasaan gak.. hahahhahaha!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ